Projectbegeleiding en -management 

Tijdens de realisatie van uw communicatie-oplossing kunt u rekenen op een projectmanager van Flash die de regie voert en voortdurend met u in contact blijft. Aan de hand van het projectplan zorgen we ervoor dat de oplossing zo snel en efficiënt mogelijk wordt gerealiseerd.

Een succesvol project staat of valt met goed projectmanagement en een helder projectplan. Wij vinden het bovendien erg belangrijk dat u voortdurend op de hoogte bent van de status van het project. U onderhoudt nauw contact met uw projectmanager, zodat ontwikkelingen die invloed hebben op het project altijd direct kunnen worden besproken.

Projectplan en scope

In het projectplan vindt u heldere doelstellingen, een omschrijving van het te verwachten eindresultaat, de belangrijkste activiteiten om dit resultaat te bereiken, de fasering, managementproducten en Key Performance Indicatoren (KPI’s). Aan de hand van dit – door u goedgekeurde – projectplan zorgt de projectmanager voor een soepel verloop van het project. Hij of zij stuurt de interne organisatie aan en houdt u op de hoogte van de voortgang.

Koos Verkaik

Koos Verkaik

Project Management

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Koos Verkaik

Koos Verkaik

Project Management

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25