Programmeren

Aan de hand van een programmeerfile en een passend versiebeheerproces, programmeren en onderhouden wij uw communicatieoplossing. Zo bent u verzekerd van een optimale oplossing die ook op de lange termijn blijft werken.

Een goede programmering van alle netwerkcomponenten en aangesloten apparatuur is essentieel voor een goede werking van uw communicatieoplossing. De juiste programmering zorgt voor een optimaal werkende oplossing en daarmee voor continuïteit in uw bedrijfsprocessen. Direct na oplevering én de jaren daarna.

Fleetmap: inzicht in uw communicatie

We starten de programmeerfase met het opstellen van een programmeerfile: de fleetmap. Deze fleetmap zet communicatiepatronen om naar programmering en maakt inzichtelijk welke gebruikers toegang hebben tot welke communicatiegroepen en functionaliteiten. Uw input is essentieel voor het opstellen van deze fleetmap. Pas als de fleetmap door u is goedgekeurd, gaan we uw systeem en randapparatuur daadwerkelijk programmeren.

Versiebeheer: altijd up-to-date

De fleetmap zal in de loop der tijd aanpassing nodig hebben. Er komen immers medewerkers bij, mensen vertrekken, functienamen veranderen en individuele wensen kunnen wijzigen. Ook vervanging en reparatie van apparatuur hebben invloed op de fleetmap.

Met goed versiebeheer op basis van een versiebeheerproces, zorgen wij ervoor dat uw fleetmap altijd up-to-date is. Daardoor kunt u vertrouwen op betrouwbare apparatuur, hebben onze engineers altijd en overal de juiste versie tot hun beschikking en is voor iedereen in uw organisatie altijd duidelijk welk document – en daarmee welke informatie – het meest recent is.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25