Opleveren

Na het werkend opleveren van uw communicatie-oplossing, vindt de formele oplevering plaats. Door het uitgebreide voortraject weten we zeker dat we een uitstekend werkend systeem opleveren. Na ondertekening van het Protocol van Oplevering zetten we de stap naar de beheerfase.

Voor de oplevering zijn alle functionaliteiten en specificaties in diverse testen getoetst. Na het werkend opleveren van uw communicatie-oplossing vindt er altijd een formele oplevering plaats. Met de gezamenlijke ondertekening van het ‘Protocol van Oplevering’ rond onze projectmanager zijn taak af en volgt de overdracht naar de beheerfase.

Een succesvolle oplevering garandeert u een uitstekende communicatie-oplossing die veiligheid, efficiëntie en soepele bedrijfsprocessen mede mogelijk maakt. We hechten buitengewoon veel belang aan het opleveren van een optimale oplossing waarmee u honderd procent tevreden bent. Door het ondertekenen van het Protocol van Oplevering geeft u een formeel akkoord voor de oplevering. In dit protocol staat onder meer welke zaken bij oplevering aanwezig moeten zijn.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25