Installeren

Na een uitgebreide voorbereiding en testfase, installeren onze engineers uw communicatieoplossing bij u op locatie. Dit gebeurt veilig, snel en efficiënt zodat uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk worden verstoord.

Een foutloze installatie valt of staat met een gedegen voorbereiding. Uw nieuwe communicatieoplossing is dan ook al geassembleerd en uitgebreid getest voordat wij het systeem bij u installeren. Veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit staan voorop in deze fase van het proces.

Tijdens de installatie komen wij geen verrassingen meer tegen, dankzij het uitgebreide voortraject met onder meer een veldsterktemeting en vooropname. Al onze engineers zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de principes van ISO 9001 & 27001. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden veilig en procesmatig uitvoeren. We hechten veel belang aan zorgvuldig uitgevoerd installatiewerk en houden u tijdens het gehele project voortdurend op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en de planning. Uiteraard begeleiden wij op uw locatie ook de migratie van de oude naar de nieuwe situatie.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25