Acceptatietesten

Heeft een nieuwe communicatieoplossing heel veel impact op uw organisatie, uw processen en de gebruikers? Dan is het raadzaam om één of meerdere acceptatietesten te laten uitvoeren. Zoals een ‘Proof of Concept’ (PoC), de ‘Factory Acceptance Test’ (FAT), de ‘Site Acceptance Test’ (SAT) en Gebruikersacceptatietesten (GAT).

Om vast te stellen of uw nieuwe communicatieoplossing voldoet aan uw wensen en eisen, kunnen we verschillende testmomenten inbouwen. Soms zullen eenvoudige checklists en/of een functionele test bij oplevering volstaan, terwijl bij complexere projecten ook Fabrieksafnametesten (FAT), Locatie-afnametesten (SAT) of Gebruikersacceptatietesten (GAT) een belangrijke rol spelen.

In ons advies geven we aan welke testen er nodig zijn om de afgesproken kwaliteit van uw communicatiesysteem te behalen. We bouwen daarbij voldoende momenten in om een foutloze oplevering te garanderen en acceptatie en door uw gebruikers te borgen. Wij baseren ons daarbij op de kritische succesfactoren van uw communicatiesysteem, onze ervaring en specifieke wensen en eisen van uw organisatie.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Onderdelen van deze dienst

Met een PoC testen we of en hoe de gekozen technologie of oplossing in uw omgeving werkt. Door deze test al in een vroeg stadium uit te voeren, is er nog voldoende ruimte om aanpassingen door te voeren. Voor een succesvolle PoC is het belangrijk om duidelijke testdoelstellingen vast te stellen, een groep van toegewijde testers aan te stellen voor een strikte testperiode en af te sluiten met een heldere evaluatie.

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25