Realiseren

Het realiseren van een nieuwe communicatieoplossing is ingrijpend. Flash hecht waarde aan heldere afspraken, een efficiënte werkwijze en goed en regelmatig onderling overleg. Zo garanderen we een succesvolle oplevering.

In de adviesfase hebben we verschillende analyses uitgevoerd en met u besproken hoe we de beste oplossing voor u kunnen realiseren. In de realisatiefase werken we in een aantal heldere stappen toe naar het opleveren van uw nieuwe communicatieoplossing.

De realisatiefase

In de adviesfase hebben we verschillende analyses uitgevoerd en met u besproken hoe we de beste oplossing voor u kunnen realiseren. In de realisatiefase gaat een projectmanager van Flash met u aan de slag om het proces in kaart te brengen en afspraken te maken over kwaliteit, organisatie, budget, doorlooptijd en informatieverstrekking. De projectmanager bewaakt al deze factoren tijdens het traject en blijft voortdurend met u in contact, zodat we de nieuwe communicatieoplossing zo snel mogelijk en met de minst mogelijke verstoring kunnen realiseren.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Diensten binnen deze categorie

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25