Vervangen batterijen

Goed werkende batterijen die aan de juiste specificaties voor uw apparatuur voldoen, zijn essentieel. Om zeker te weten dat batterijen functioneren, moeten ze regelmatig vervangen worden. Met onze Batterij service doen wij dit op reguliere basis, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Goed werkende batterijen zijn als voeding voor uw communicatieapparatuur een must. Eén keer vergeten een batterij te vervangen, kan op een cruciaal moment grote gevolgen hebben. Met onze service voor het vervangen van batterijen, weet u zeker dat al uw batterijen áltijd werken en de juiste specificaties hebben.

Geen omkijken naar vervanging batterijen

Batterijen kunnen lang meegaan, maar we weten ook dat ze gaandeweg ‘slijten’. Daarmee kunt en wilt u geen risico lopen. Daarom vervangen wij de batterijen in uw apparatuur standaard na twee jaar. Heeft u andere voorkeuren of stelt uw apparatuur andere eisen, dan kan deze frequentie in overleg uiteraard worden aangepast. Als we eenmaal afspraken hebben gemaakt, heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zorgen altijd voor goed werkende batterijen, met de juiste specificaties. De oude batterijen voeren we op milieuvriendelijke af via STIBAT.

 

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.