Network Operations Center

Dankzij de monitoring in ons Network Operations Center (NOC) zien wij mogelijke verstoringen al aankomen voordat u er iets van merkt. Door direct maatregelen te nemen, kan uw systeem voortdurend op hoog niveau blijven functioneren.

Vanuit ons Network Operations Center (NOC) monitoren wij continu de kwaliteit van uw netwerk op basis van vooraf overeengekomen Key Performance Indicators (KPI’s). Vanuit het NOC zien wij al voordat u er iets van merkt als er capaciteitsproblemen ontstaan. Daardoor kunnen wij snel ingrijpen en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen bewaken.

Storing detectie

Het NOC detecteert mogelijke storingen heel snel. We hebben altijd realtime zicht op de bezettingsgraad en capaciteit van het systeem. Mocht bijvoorbeeld (de connectie naar) een systeemdeel uitvallen, dan zien we direct wat de impact is op de rest van het systeem. Zo kunnen we ingrijpen – vaak op afstand, indien nodig bij u op locatie – nog voordat een storing ontstaat. We bewaken uw netwerk op basis van de KPI’s die wij met u hebben afgesproken.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25