Haal- en brengservice 

Het wegbrengen en ophalen van apparatuur voor reparatie kan tijdrovend zijn. Met onze haal- en brengservice komen wij defecte apparatuur zoals portofoons en smart devices bij u ophalen. Na reparatie brengen leveren wij de apparatuur weer bij u af.

Als uw vloot met communicatieapparatuur groeit, kan het beheer ervan u veel tijd gaan kosten. Onze haal- en brengservice voorziet in het ophalen van defecte apparatuur en retour brengen van gerepareerde devices bij u op locatie. Zo is uw beheer snel en efficiënt geregeld.

Flexibele haal- en brengservice

Binnen uw organisatie wordt veel gebruik gemaakt van draagbare apparatuur zoals portofoons en smart devices. Daarom zijn er (bijna) elke week een aantal die u door Flash wilt laten repareren. Met onze haal- en brengservice bent u verzekerd van het snel en efficiënt ophalen van defecte apparatuur en het retourneren na reparatie. We komen langs wanneer u dat wilt: we spreken een vaste dag, een tijdsblok en een plek bij u op locatie af en zorgen dat we er altijd op tijd zijn.

Onze haal- en brengservice wordt uitgevoerd op basis van een vast afgesproken week- of maandbedrag. Uitgangspunt hierbij is dat Flash de apparatuur bij de receptie of portiersloge kan ophalen en afleveren, zodat de werklocatie niet betreden hoeft te worden. Ook is het mogelijk om deze service naar wens uit te breiden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat Flash bij reparaties zorgdraagt voor vervangende apparatuur.

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.