Beheren

Ook na de oplevering moet uw communicatieoplossing uitstekend blijven werken. Flash biedt een zeer breed pakket aan dienstverlening zodat u 24/7 kunt rekenen op ondersteuning en daarmee: op continuïteit.

Van on site support en remote beheer, tot onze haal- en brengservice en het online klantenportaal. U kunt rekenen op een breed scala aan diensten zodat uw communicatieoplossing gegarandeerd werkt. Omdat wij ons ook na oplevering verantwoordelijk voelen voor de werking, zullen we er alles doen om u optimaal te ondersteunen.

Netwerk Operations Center

Uw communicatie moet altijd en overal werken. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om u 24/7 te ondersteunen en bedrijfscontinuïteit te garanderen. Op maat afhankelijk van wat er nodig is voor uw organisatie en in uw situatie. Indien nodig monitoren wij uw infrastructuur 24/7 vanuit ons Netwerk Operations Center.

Online Klantenportal

Alle informatie over uw communicatieoplossing vindt u terug in uw Online Klantenportal. Via het portal kunt u ook serviceverzoeken indienen en bestellingen plaatsen. U kunt meerdere medewerkers machtigen en autoriseren voor (delen van) het klantenportal. Het portal is een real-time management- en servicetool waarmee u altijd inzicht heeft in de actuele status van alle onderdelen van uw communicatie-oplossing.

24/7 support

Vanuit onze ervaring met het leveren, beheren en onderhouden van missiekritische infrastructuren en netwerk gerelateerde communicatieoplossingen in uiteenlopende markten en branches, ondersteunen wij ook uw organisatie zo optimaal mogelijk.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Diensten binnen deze categorie

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25