Tijdelijke inzet

Als u tijdelijk portofoons, smartdevices of accessoires nodig heeft, is het fijn als u deze snel en zorgeloos kunt huren. Ook tijdelijke private netwerken of aansluiting op publieke netwerken en tijdelijke uitbreiding van uw eigen infrastructuur behoren tot de mogelijkheden.

Bij een turnaround, onderhoudsstop, evenement of andere situatie waarbij u ad hoc meer (netwerk)capaciteit en communicatieapparatuur nodig heeft, wilt u kunnen rekenen op optimale apparatuur die u snel in huis heeft en waarbij service is inbegrepen. Flash heeft ruim 26.000 (ATEX) portofoons en smartdevices op voorraad, uiteraard in perfecte staat.

Wij kunnen altijd direct leveren. Of u nu tijdelijk wilt opschalen met honderd extra portofoons of vijf jaar lang de nieuwste devices wilt huren waarvan wij de installatie, de inrichting, het onderhoud, de service en de implementatie uitvoeren.
Omdat apparatuur hét verschil kan maken als het gaat om betrouwbare communicatie, financiële schade en veiligheid van medewerkers en bezoekers, werken wij alleen met de meest betrouwbare A-merk leveranciers. Partijen als Motorola en Hytera met een gegarandeerde kwaliteit. Onze portofoons zijn:

  • in optimale staat;
  • direct klaar voor gebruik;
  • vooraf gecontroleerd;
  • inclusief werkende batterijen;
  • preventief onderhouden.

Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen tijdens de huur, dan bent u verzekerd van uitstekende service die bij de huur is inbegrepen. Ook bieden wij verschillende vormen van verzekering aan. U kiest zelf de aanvullende (flexibele) voorwaarden. Hier vindt u ons complete huurassortiment.

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Onderdelen van deze dienst

Flash heeft de grootste huurvloot met  (ATEX) portofoons, smartdevices en diverse (mobiele) netwerkoplossingen. Met bijna 30 jaar ervaring leveren we de juiste apparatuur uit voorraad en zorgen we voor een perfecte afhandeling. Flash voorziet uw tijdelijke apparatuur standaard van een servicecontract. Bij uitlevering van de apparatuur op locatie zorgen we voor de juiste programmering en geladen batterijen: u kunt direct aan de slag!

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25