Functioneel ontwerp 

In het functioneel ontwerp leggen we vast welke technologie nodig is om voor u de beste oplossing te realiseren. Die doen we op basis van de functionele eisen die u aan uw communicatieoplossing stelt.

Lettend op de wensen en eisen voor uw nieuwe communicatieoplossing, adviseren wij u over de best passende technologische oplossing. Dit leggen we vast in het functioneel ontwerp. Dit is onder meer gebaseerd op wie er wanneer en waar moet kunnen communiceren en of het alleen om spraak- of ook om datacommunicatie gaat.

Functionele eisen in het functioneel ontwerp

De functionele eisen zijn de basis voor de technologiekeuze. Om het functioneel ontwerp te kunnen maken, brengen wij daarom niet alleen de gewenste communicatie in beeld (wie, wat en wanneer) maar we kijken ook naar zaken als beschikbaarheid, capaciteit, gebruikersinterface en eventuele andere specifieke wensen en eisen die voor uw organisatie belangrijk zijn.

Tijd, efficiency, veiligheid

Wij integreren oplossingen voor mobiele data- en groepscommunicatie die het verschil gaan maken in uw organisatie. Niet alleen omdat het uw medewerkers meer tijd en efficiency oplevert, maar ook omdat het u helpt de hoogste graad van veiligheid te bereiken.

Onderdelen van deze dienst

U wilt kunnen rekenen op stabiele en gegarandeerde kritische communicatie die het onder alle omstandigheden doet. Nu, en in de toekomst. Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan organisaties in uiteenlopende branches op basis van DMR, public en private TETRA; en public en private LTE (4G/5G).