Mogelijkheden van financiering

Om uw communicatieoplossing optimaal te laten werken, heeft u betrouwbare apparatuur nodig. U kunt deze huren of kopen. Nog minder zorgen? Wij kunnen alles voor u uit handen nemen als het gaat om onderhoud, vervanging en reparaties.

U kunt kiezen uit verschillende financieringsmogelijkheden voor de aanschaf of huur van uw communicatieapparatuur. In alle gevallen bent u verzekerd van goed werkende apparatuur waar u te allen tijde op kunt rekenen.

Flexibel huurconcept

Flash biedt flexibele financieringsvormen aan voor koop en huur van rand- en infrastructuur. Als u huurt kunnen wij uw huurcontract op maat voor u opstellen: u bepaalt welke diensten (zoals verzekeringen en onderhoud) u wel en niet in het contract laat opnemen. U kunt zich hierbij zelfs volledig laten ontzorgen zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft.

Aanschaf van apparatuur

Kiest u voor het aanschaffen van apparatuur, dan wordt u eigenaar en kunt u – als u wilt – een servicecontract afsluiten zodat u altijd zorgeloos van alle apparaten gebruik kunt blijven maken.

Onderdelen van deze dienst

Als u ervoor kiest apparatuur bij ons te kopen, betaalt u alleen de kosten voor ontwikkeling en levering. U wordt eigenaar van de apparatuur en kunt aanvullend een servicecontract afsluiten. Dan weet u zeker dat uw apparatuur tijdig wordt onderhouden, batterijen altijd werken en reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd.