Dekkingsanalyse

Om de beste dekking op uw terrein te realiseren, brengen wij alle mogelijkheden in kaart met een grondige in- en outdoor dekkingsanalyse. Lokaal, regionaal, landelijk én wereldwijd. Aan de hand van deze analyse kunnen wij uw netwerk optimaal voor u inrichten.

Gegarandeerde dekking is noodzakelijk voor uw kritische communicatie. Dat vraagt extra aandacht op lastig bereikbare plekken zoals kelders, tunnels en complexe fabrieksterreinen. Ook landelijke overgangs- en grensgebieden nemen eigen dekkingsvraagstukken met zich mee.

Alle protocollen

Flash voert dekkingsanalyses uit voor alle protocollen missiekritische radionetwerken: Tetra en DMR, 2G/GSM 3G/UMTS, 4G/5G breedband datanetwerken en indoor Distributie Antenne Systemen (DAS). Zo kunnen we zowel outdoor als indoor de gewenste dekking realiseren.

De dekkingsanalyse is de eerste stap in ons adviestraject voor de beste netwerkdekking. Alleen met de juiste analyse kunnen we komen tot een passend netwerkontwerp waarbij basestations met het juiste vermogen op de juiste plek staan.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Heeft u vragen over deze dienst?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Eric de Water

Eric de Water

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25