Veiligheid en efficiency door systeemintegratie

Als specialist op het gebied van systeemintegratie ontwerpen, realiseren en beheren we missie- en bedrijfskritische netwerken en apparatuur. Slimme integraties zorgen voor een optimale samenwerking tussen bestaande systemen en nieuwe (deel)oplossingen. Hiermee maken we handmatig werk overbodig, foutgevoelige processen veiliger en verhogen we de persoonlijke efficiency van uw mensen. En niet onbelangrijk: we nemen volledige verantwoordelijkheid voor de werking ervan.  

Dit kunnen we alleen omdat we uw markt kennen. Van de industrie- en evenementenbranche tot aan de zorgsector en openbare orde en veiligheid: we zijn bekend met de uitdagingen op het gebied van integratie van communicatie, beveiliging, meldkamers en signalering. Daarbij opereren we altijd merkonafhankelijk. Voor ons is techniek namelijk geen doel, maar een middel om de samenwerking, effectiviteit en veiligheid van uw organisatie te verbeteren. Het spreekt voor zich dat we alleen samenwerken met partners die onze kernwaarden kwaliteit, continuïteit en innovatie waarborgen.  

U kunt bij Flash terecht voor het verhuren en onderhouden van portofoons op basis van bestaande technologieën tot het ontwikkelen van één integrale toepassing voor data, spraak op basis van de nieuwste technologieën. We zijn innovatief en kijken altijd verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. Dit doen we met oplossingen zoals Flash Smart Com en Flash Smart Alert. Waar het bestaande missie-kritische TETRA netwerken aan de functionaliteit om data te versturen ontbreekt, voldoen reguliere publieke breedbandnetwerken niet aan de missie kritische standaard. Onze eigen oplossingen, zoals Smart Com verenigen deze twee eisen. En bieden een missie kritisch netwerk aan waarmee je ook diverse vormen van data kunt versturen. Door de evolutie richting breedband technologie  opent er een wereld aan mogelijkheden! 

 Wij zijn een system integrator omdat we:    

  • organisaties, mensen en systemen slim met elkaar verbinden; 
  • merk onafhankelijk zijn;  
  • continue werken aan innovatie;  
  • co-creëren met onze klanten en partners; 
  • In-depth kennis hebben én delen  (over de markt, bedrijfsprocessen en technologie); 
  • een full-service dienstverleningsconcept bieden;  
  • een mentaliteit hebben die gericht is op “de Kunst van het Verstaan”. 
Wim Stam

Wim Stam

Chief Technology Officer

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25