UZ Leuven

Veiligheid staat voor UZ Leuven voorop

Binnen de Katholieke Universiteit Leuven is UZ Leuven een autonome organisatie voor gezondheidszorg. Zij omvat verschillende campussen die medisch-specialistische zorg van hoog niveau aanbieden op menselijk, wetenschappelijk en technologisch gebied. UZ Leuven wenst zijn vooraanstaande plek in de toegepaste klinische ontwikkeling te behouden en werkt daarom voortdurend aan betere en vernieuwende patiëntenzorg.

Om de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers te garanderen, doet het UZ Leuven een beroep op zijn eigen interne bewakingsdienst, die 24 uur per dag paraat staat. Om vlekkeloze communicatie tussen de bewakingsagenten te garanderen, ging UZ Leuven op zoek naar een nieuw communicatiesysteem. UZ Leuven koos voor het NEXEDGE systeem met een repeater, die het gehele ziekenhuiscomplex dekt.

Iedereen bereiken met één druk op de knop

“Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze patiënten, medewerkers en bezoekers. Om de ziekenhuiscriminaliteit te beheersen, maken onze eigen bewakingsagenten gebruik van portofoons van Flash”, vertelt Marc Deneyer, verantwoordelijke van de interne bewakingsdienst.

Deneyer: “We werken bovendien nauw samen met onze interne preventiedienst, die instaat voor de eerste acties bij calamiteiten. In geval van nood willen we iedereen zo snel mogelijk evacueren en in veiligheid brengen. Dan is het belangrijk dat je het hele team met één druk op de knop de juiste instructies kunt geven. Om dit te coördineren, beschikken wij over een ‘coördinatie en commando cel’. Om de toestand nauw te kunnen volgen en snel de juiste orders door te kunnen geven, dienen alle betrokken met elkaar te kunnen communiceren. Ook hier bewijzen de portofoons hun nut.”

Bjorn Pappaert

Bjorn Pappaert

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bjorn Pappaert

Bjorn Pappaert

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten