Razendsnelle communicatielijnen voor Leuven Bears

Basketbalvereniging Stella Artois Leuven Bears speelt al jaren topklasse in het Belgische segment. De samengestelde club bestaat sinds 2003 en scoort al jaren goed in de Scooore League. In 2005 won men ook de bekercompetitie. Het topteam kan rekenen op een toporganisatie, mede dankzij radiocommunicatie.

Frank Pietermaat, wedstrijdorganisator: “Het organiseren van wedstrijden voor de Scooore League is geen kinderspel. Dankzij razendsnelle en korte communicatielijnen kunnen we een goed en professioneel evenement neerzetten.” De Bears van Stella Artois, zoals het team dankzij hun hoofdsponsor AB Inbev ook wel genoemd wordt, huurt al jaren bij Flash Private Mobile Networks. Voor de coördinatie van de wedstrijd, horeca en beveiliging.

Goede bereikbaarheid van groot belang

Bij de organisatie van grote evenementen, zoals basketbalwedstrijden, is het belangrijk dat iedereen dezelfde informatie krijgt en goed bereikbaar is. Pietermaat: “Dankzij Flash beschikken we over zeer gebruiksvriendelijke portofoons. We werken met erg veel én wisselende vrijwilligers en iedereen begrijpt de apparatuur. We kunnen snel over tot de orde van de dag.”

Er wordt elke wedstrijd gewerkt aan verbetering. Onlangs heeft Leuven Bears zijn calamiteitenplan getest. “Een snelle en duidelijke verbinding zorgt voor rust. Iedereen op dezelfde frequentie, zodat iedereen op de hoogte is. Niet wachten op verbinding, maar direct contact. Daar staat of valt de veiligheid mee.”

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten