Gemeente Rotterdam

Maximale ontzorging voor Toezicht & Handhaving Rotterdam tijdens uitrol van nieuwe portofoons

Eén van de gemeentelijke clusters binnen Rotterdam is het cluster Stadsbeheer. De medewerkers van de afdeling Toezicht & Handhaving binnen dit cluster zijn voor de uitvoering van hun werkzaamheden én voor hun persoonlijke veiligheid afhankelijk van hun portofoon die in verbinding staat met een centrale meldkamer.

Voor de verbinding met de handhavers beschikt de gemeente Rotterdam over een missiekritisch TETRA portofoonnetwerk. Flash heeft in full operational lease 800 portofoons geprogrammeerd en uitgeleverd die de komende 5 jaar worden ingezet op dit netwerk. De gemeente Rotterdam wilde in de implementatiefase, tijdens de uitrol én in de beheerfase maximaal ontzorgd worden.

“In het Online Klantenportal kan de gemeente Rotterdam eenvoudig herhaalbestellingen doen, serviceverzoeken aanmaken en volgen en documenten raadplegen.”

Trainingsplatform Flash Forward

Om veilig en efficiënt gebruik van de nieuwe portofoons door de medewerkers van Toezicht & Handhaving te garanderen, hebben zij een persoonlijke inlog ontvangen voor het kennis- en opleidingsplatform Flash Forward. De handhavers hebben toegang gekregen tot een training op maat in de vorm van animaties en toetsvragen, waarmee zij vóór aanvang van de uitrol van hun nieuwe portofoons een certificaat moesten behalen.

Flash Online Klantenportal

Flash heeft het Online Klantenportal op maat ingericht en uitgelegd aan de medewerkers van de gemeente Rotterdam. In het Online Klantenportal kan de gemeente Rotterdam eenvoudig herhaalbestellingen doen, serviceverzoeken aanmaken en volgen en documenten raadplegen.

Uitgifte op de man

Flash heeft gedurende 3 dagen, op 4 locaties van de gemeente Rotterdam, de nieuwe portofoons op de man uitgereikt aan de medewerkers van Toezicht & Handhaving.

De Middelenbeheerder bij de gemeente Rotterdam na de portofoonuitgifte: “Nog niet eerder hebben wij een dergelijke serviceverlening van een leverancier ervaren. Het meedenken, het anticiperen op aanpassingen en de bereikbaarheid  en de inzet van de medewerkers van Flash bij het trainen, het inrichten van de beheeromgeving en de uitlevering hebben wij als zeer positief ervaren.”

Portofoons huren of kopen in Rotterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Rotterdam, waar wij ons bevinden. Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Rotterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten