Goede en snelle communicatie voor BHV-ers op Lely Campus

Begin 2014 werd de Lely Campus in Maassluis tijdens een feestelijke gelegenheid officieel geopend door Koningin Maxima. Lely is marktleider in de productie van innovatieve machines en oplossingen voor de agrarische sector. Op de nieuwe Lely Campus is het internationale hoofdkantoor gevestigd waar ruim 800 mensen werkzaam zijn. Daarnaast bevinden zich op de campus twee productielocaties. Duurzaamheid staat bij Lely hoog in het vaandel. De innovatieve Lely Campus is zelfs bekroond met het hoogste BREEAM certificaat voor het meest duurzame kantoor- en productiecomplex in Europa.

Om de BHV organisatie op de nieuwe campus optimaal in te richten, heeft Lely haar analoge, vergunnningsvrije portofoons vervangen door digitale NEXEDGE portofoons. Henk Galjaardt, Facilitair Manager bij Lely: “De analoge portofoons waren verouderd en hadden binnen het nieuwe complex onvoldoende bereik.” Hoog tijd om ze te vervangen, want de portofoons worden dagelijks gebruikt door de aanwezige BHV-ers. In het geval van een calamiteit moeten zij snel ter plaatse kunnen zijn en moet de ploegleider direct worden gealarmeerd.

Gegarandeerde bereikbaarheid

De digitale technologie biedt vele voordelen ten opzichte van de analoge technologie, waaronder een zeer heldere gesprekskwaliteit en beter bereik. Flash Private Mobile Networks voerde een veldsterktemeting uit om de mate van dekking op de campus vast te stellen. Dankzij de inzet van een repeater is het bereik van de nieuwe portofoons op de gehele campus gegarandeerd.

Henk Galjaardt: “Alle medewerkers kunnen met een gerust gevoel werken op de Lely Campus. Mocht er zich toch een calamiteit voordoen, dan is de BHV organisatie snel ter plaatse. De BHV-ers zijn met het nieuwe portofoonsysteem verzekerd van goede en snelle communicatie.”

Berry Kuijpers

Berry Kuijpers

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Berry Kuijpers

Berry Kuijpers

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten