Gegarandeerde bereikbaarheid voor KNLTB

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Ruim 1.700 tennisverenigingen, en daarmee ruim 580.000 tennissers, zijn bij de KNLTB aangesloten. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is daarnaast verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien en voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters.

Bij grote tennisevenementen die door de KNLTB georganiseerd worden (denk aan de Davis Cup-wedstrijden), is communicatie van levensbelang. Medewerkers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen. De KNLTB maakt gebruik van radiocommunicatie via portofoons om de bereikbaarheid te kunnen garanderen. Het portofoongebruik biedt bovendien voordelen op het gebied van efficiency: er kan rechtstreeks worden gecommuniceerd met een hele groep, wat overzicht creëert in de communicatielijnen.

De KNLTB vertrouwt al sinds 1999 op de communicatieoplossingen van Flash. Flash levert de KNLTB Hytera PD605 portofoons in de lange termijn huur. Portofoons huren biedt als voordeel dat Flash zorg draagt voor het kosteloos vervangen van batterijen en het verlenen van de benodigde service aan de KNLTB.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten