De Klerk Werkendam

Gegarandeerde bereikbaarheid over grote afstand voor De Klerk Werkendam

De Klerk Werkendam is actief in Waterbouw & Staalconstructie. Waar De Klerk Waterbouw verantwoordelijk is voor het bouwen aan multidisciplinaire projecten, zoals kademuren, remmingen en jetties, werkt De Klerk Staalconstructie in haar modern geoutilleerde werkplaatsen aan de meest uiteenlopende constructies. Van brug tot sluis, van steiger tot remmingwerk en van zinker tot ducdalf. Ook Offshore en ‘special construct’ nemen een aparte plaats in binnen De Klerk. Diverse opvallende en toonaangevende projecten zijn reeds door de organisatie uit Werkendam gerealiseerd.

Bij De Klerk Werkendam wordt hard gewerkt aan de toekomst. Aan innovatief inspelen op veranderende vragen uit de markt, waarbij transparantie en duurzaamheid belangrijke steekwoorden zijn. De kracht van De Klerk ligt in de drive om continu te zoeken naar structurele verbeteringen en grotere efficiëntie in projecten. Grotere efficiëntie in de communicatie binnen projecten wordt gerealiseerd met Push-to-Talk oplossing Flash Smart Com van Flash Private Mobile Networks.

“De Smart Com devices van Flash werkten uitstekend. Wij zullen Flash Smart Com ook zeker bij andere projecten gaan inzetten waarbij voor de communicatie grote afstanden moeten worden overbrugd.”

Efficiënte communicatie tussen ‘verkeersregelaars op het water’

De Klerk Werkendam heeft een project in uitvoering op de gekanaliseerde rivier de Gouwe, waarbij de oever wordt vernieuwd. Omdat dit project deels tijdens het drukke recreatieseizoen moest worden gerealiseerd, heeft de Klerk Werkendam vaarwegbegeleiding ingeschakeld om zowel de beroeps- als de recreatievaart aan te sturen. Voor een efficiënte aansturing is efficiënte communicatie tussen de brugwachters, de vaarwegcoördinator, de sluismeesters en de vaarwegbegeleiders (‘de verkeersregelaars op het water’) een vereiste.

Groot dekkingsgebied

Stefan Fricke, Uitvoerder GWW bij de Klerk Werkendam: “De vaarwegbegeleiding vond plaats over een traject van 10 tot 12 kilometer. Portofoons hebben dat bereik niet. Wij waren daarom op zoek naar een communicatieoplossing die landelijke dekking bood.” Flash Smart Com, de Push-to-Talk oplossing van Flash waarmee lokaal, regionaal én landelijk kan worden gecommuniceerd, bood uitkomst voor De Klerk. Fricke: “De Smart Com devices van Flash werkten uitstekend. Wij zullen Flash Smart Com ook zeker bij andere projecten gaan inzetten waarbij voor de communicatie grote afstanden moeten worden overbrugd.”

Over Flash Smart Com

Flash Smart Com is de nieuwe Push-to-Talk oplossing van Flash waarmee lokaal, regionaal of landelijk kan worden gecommuniceerd. Altijd en overal, mét een hoge beschikbaarheid. Met Flash Smart Com biedt Flash communicatie als een dienst. De verbinding loopt via een afgeschermd deel van het landelijke T-Mobile netwerk. Dit netwerk kenmerkt zich door een hoge datacapaciteit, landelijke 4G/4G+ dekking en een hoge gemiddelde datasnelheid.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten