Anne Frank Huis

Gegarandeerde bereikbaarheid in Anne Frank Huis

In samenwerking met Otto Frank, de vader van Anne Frank, wordt op 3 mei 1957 de Anne Frank Stichting opgericht. Een onafhankelijke non-profitorganisatie die de onderduikplek van Anne Frank beheert en openstelt en Annes levensverhaal wereldwijd onder de aandacht brengt.

Met Anne’s verhaal als basis ontwikkelt de Anne Frank Stichting tentoonstellingen, educatieve programma’s en publicaties. De Stichting beheert de collectie van Anne Frank en stelt het onderduikpand open voor publiek. Haar doel is om jongeren bewust te maken van de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie.

Waarborging bereikbaarheid

Het Anne Frank Huis trekt jaarlijks 1,3 miljoen bezoekers en is in het hoogseizoen (april – november) 7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur geopend. Dat vraagt om een professioneel team van medewerkers die efficiënt met elkaar kunnen communiceren.

Van een landelijk naar een eigen portofoonsysteem

Voor die efficiënte communicatie heeft de Anne Frank Stichting een landelijk portofoonnetwerk en verouderde apparatuur ingeruild voor een TETRA-netwerk en TETRA-portofoons van Flash. De gedachte ging eerst uit naar een DMR-systeem, maar nadat Flash (dat zowel DMR- als TETRA-systemen levert) de eisen en wensen goed op een rijtje had gezet en op basis daarvan een TETRA-systeem adviseerde, besloot de Anne Frank Stichting voor TETRA te kiezen. TETRA biedt op het gebied van autorisatie en integratie met andere systemen meer mogelijkheden dan DMR.

Henk Hempel

Henk Hempel

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Henk Hempel

Henk Hempel

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten