Ride for the Roses

Flash ontzorgt met groepscommunicatie tijdens de Ride for the Roses

Op zondag 9 september 2018 vond de 21e editie van de Ride for The Roses plaats. Dit bijzondere wielerevenement, dit jaar in en rond de gemeente Haarlemmermeer, heeft een peletonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Ride for the Roses is inmiddels een begrip in ons land. Het is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan deelnemen en waarbij iedere deelnemer aan de finish een roos ontvangt. Deze roos staat symbool voor een morgen voor iedereen

Met de inzet van Flash Smart Com en de benodigde devices heeft Flash de bereikbaarheid van alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en hulpverleners tijdens de Ride for the Roses 2018 georganiseerd. Martijn van Dijk, organisator: “Dankzij de communicatieoplossingen van Flash konden we over de gehele route continu met elkaar in verbinding staan, het overzicht behouden en de veiligheid tijdens de tocht waarborgen. Ondanks het feit dat het evenement plaatsvond in de omgeving van Schiphol, was het bereik continu uitstekend.”

Over Flash Smart Com

Flash Smart Com is de nieuwe Push-to-Talk oplossing van Flash waarmee lokaal, regionaal of landelijk kan worden gecommuniceerd. Altijd en overal, mét een hoge beschikbaarheid. Met Flash Smart Com biedt Flash communicatie als een dienst. De verbinding loopt via een afgeschermd deel van het landelijke T-Mobile netwerk. Dit netwerk kenmerkt zich door een hoge datacapaciteit, landelijke 4G/4G+ dekking en een hoge gemiddelde datasnelheid.

Franklin Brandse

Franklin Brandse

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Franklin Brandse

Franklin Brandse

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten