Johan Cruijff Arena

Flash ontzorgt Amsterdam Arena

De Amsterdam Arena is een bijzondere locatie. Het is het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt. Tevens is het de thuishaven van AFC Ajax en worden er naast de thuiswedstrijden ook de Europa Cup-, KNVB interland-, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Daarnaast wordt de locatie gebruikt voor concerten en dancefeesten, vergaderingen en congressen, productpresentaties, verkooptrainingen en bedrijfsfeesten. Jaarlijks bezoeken ruim 80.000 mensen het stadion voor een rondleiding.

Met zo veel bezoekers heb je ook een groot team aan personeel nodig dat efficiënt met elkaar kan communiceren en ervoor zorgt dat alle wedstrijden en evenementen goed verlopen. Voor die efficiënte communicatie maakt de Amerstam Arena gebruik van radiocommunicatie met een TETRA systeem.

Elkaar met één druk op de knop bereiken

Martin Wielaart, manager technische producties, vertelt: “We hebben speciaal voor dit systeem gekozen vanwege de vele mogelijkheden dat het ons biedt. Het TETRA systeem wordt in de Amsterdam Arena optimaal benut. Alle afdelingen van de Arena werken met portofoons. Dat is belangrijk, omdat we vaak te maken hebben met grote groepen mensen. Van de beveiliging tot de schoonmaakploeg, iedereen moet elkaar met slechts één druk op de knop kunnen bereiken.”

Zorgen uit handen

De Arena heeft ervoor gekozen om alle apparatuur bij Flash Private Mobile Networks in eigen beheer aan te schaffen en besteedt de service en het onderhoud uit. Wielaart: “Door de apparatuur aan te kopen, kunnen we ieder teamlid zelf verantwoordelijk maken voor zijn of haar eigen portofoon. De service en het onderhoud wilden we graag uitbesteden aan Flash. Dit neemt ons namelijk een hoop zorgen uit handen. Als er iets kapot gaat, wordt het snel gerepareerd of vervangen. Zo blijven we altijd in de lucht.”

Portofoons huren of kopen in Amsterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Amsterdam. Is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Amsterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

De service en het onderhoud wilden we graag uitbesteden aan Flash. Dit neemt ons namelijk een hoop zorgen uit handen.

Martin Wielaart, manager technische producties, Johan Cruijff Arena

De service en het onderhoud wilden we graag uitbesteden aan Flash. Dit neemt ons namelijk een hoop zorgen uit handen.

Martin Wielaart, manager technische producties, Johan Cruijff Arena

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten