Directe communicatie onmisbaar voor veiligheid bij Plant One

Plant One Rotterdam is dé testfaciliteit voor duurzame procestechnologie in de regio Rijnmond. Plant One vult het gat tussen laboratorium en full scale productie. Stimulering en versnelling van duurzame ontwikkelingen is een nadrukkelijk doel van de organisatie.

Gabriel Tschin, Managing Director van Plant One, vertelt over de rol die communicatie inneemt binnen zijn organisatie. “Wij werken met installaties en innovaties. Technische instructies die nodig zijn voor de testfase van een nieuwe installatie worden via portofoons gecommuniceerd tussen de paneloperators, de veldoperators en tussen de kantoormedewerkers. Een goede controle is van levensbelang en directe communicatie is daarbij onmisbaar.”

“Veiligheid staat bij onze organisatie bovenaan, Flash draagt daar in belangrijke mate aan bij.”

Veiligheid

Portofoons staan voor Plant One voor veiligheid. Niet alleen vanwege de mogelijkheid direct onderling te kunnen communiceren, maar ook vanwege de Man Down functie. Zodra iemand onwel wordt, gaat er een signaal naar de meldkamer en kan actie worden ondernomen. “Veiligheid staat bij onze organisatie bovenaan”, aldus Tschin. “Flash draagt daar in belangrijke mate aan bij.”

Portofoons huren of kopen in Rotterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Rotterdam, waar wij ons bevinden. Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Rotterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten