DSM

Dankzij de communicatieoplossing van Flash kan DSM excelleren

Van staatsbedrijf in 1900 is DSM uitgegroeid tot een veelzijdige en vooruitstrevende multinational op het gebied van chemie. Het bedrijf concentreert zich momenteel op een kostenefficiënte gezondheidszorg, gezonde voeding en nieuwe materialen met snellere en betere prestaties.

Voor een multinational met ruim tien vestigingen en fabrieken door heel Nederland is onderhoud geen eenvoudige taak. Continuïteit is essentieel en geen fabriek is hetzelfde. Goede samenwerking, zeker tijdens een turnaround, is van groot belang. Aan de basis van goede samenwerking ligt goede communicatie.

Om een goede samenwerking en daarmee veiligheid te garanderen, wordt er gebruik gemaakt van radiocommunicatie. Dave van Wissen en Stefan Krul, Maintenance Field Planners bij DSM Dyneema: “Wij kozen voor Flash Private Mobile Networks als partner op dit gebied, omdat zij ons begrijpen. Ze zijn flexibel en communiceren op een open manier.”

Aangewezen partner

“Voor de 10KV turnaround, die eens per tien jaar wordt uitgevoerd, waren we op zoek naar aanvullende apparatuur die in combinatie met onze vaste apparatuur ingezet kon worden. Ondanks het feit dat de bestaande apparatuur al bij Flash vandaan kwam, zijn we open het gesprek ingegaan. Flash kwam wederom als aangewezen partner uit de bus.”

“De samenwerking verliep erg goed, niet alleen tijdens het implementatieproces, maar ook daarna. Het totaalplaatje was zeer positief. Dit wekt vertrouwen en zorgt uiteindelijk voor een beter resultaat.” Aldus Dave van Wissen en Stefan Krul.

Goede communicatie essentieel

“Goede communicatie is enorm belangrijk voor een organisatie zoals DSM Dyneema. Tijdens het productieproces, een turnaround, maar ook in het gesprek met een partner of leverancier. Dankzij deze communicatie kunnen we veiligheid garanderen en excelleren in wat we doen.”

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

De samenwerking verliep erg goed, niet alleen tijdens het implementatieproces, maar ook daarna.

Dave van Wissen en Stefan Krul, DSM

De samenwerking verliep erg goed, niet alleen tijdens het implementatieproces, maar ook daarna.

Dave van Wissen en Stefan Krul, DSM

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten