Rotterdam Ahoy

Communicatieoplossingen van Flash zorgen voor efficiëntieverhoging bij Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. De 250 event professionals van Rotterdam Ahoy hebben een missie: iedereen op zoveel mogelijk manieren een positieve ervaring bieden. “Omdat wij als Rotterdam Ahoy geloven dat deze ervaringen, groot en klein, je leven verrijken.” Rotterdam Ahoy is al sinds 1971 bekend bij de ‘groten der aarde’. Rotterdam Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten.

Met ingang van 1 augustus 2017 is de Rotterdamse accommodatie voor beurzen, (sport)evenementen, concerten, congressen en vergaderingen voor ten minste 3 jaar een samenwerking met ons, Flash Private Mobile Networks, aangegaan.

“Wij hebben ervaren dat radiocommunicatie voor parkeerbeheer onmisbaar is.”

Inmiddels hebben wij het TETRA-systeem van Rotterdam Ahoy, inclusief portofoons, vernieuwd en uitgebreid. Waar voorheen alleen de beveiliging van Rotterdam Ahoy van het TETRA-systeem gebruikmaakte, maken nu ook de catering en parkeerbeheer gebruik van het communicatienetwerk. Ellery Landheer – Van der Schraaf, Coördinator Logistics & Mobility bij Rotterdam Ahoy: “Wij hebben ervaren dat radiocommunicatie voor parkeerbeheer onmisbaar is.”

Portofoons huren of kopen in Rotterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Rotterdam, waar wij ons bevinden. Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Rotterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten