Viggo

Één smart device voor betrouwbare communicatie bij Viggo

Airport service dienstverlener, Viggo is operationeel actief op de grootste luchthavens in Nederland en levert Cargo, Security, Cleaning en Ground Handling services. In samenwerking met onze business partner PrioCom heeft Flash Private Mobile Networks een innovatieve missiekritische spraak én data communicatie oplossing voor Viggo geïmplementeerd.

ViCom gecombineerd met Push to Talk op één device.

Eén van de succesfactoren van Viggo is hun eigen ontwikkelde applicatie, ViCom, die het live delen en invoeren van operationele data mogelijk maakt. De applicatie biedt de juiste werknemer de juiste operationele informatie op het juiste moment. Een integrale aanpak die klanten van Viggo, zoals vliegtuigmaatschappijen, voordeel oplevert doordat data verzonden en ontvangen kan worden binnen een beveiligde omgeving welk buiten de applicatie omgeving van ViCom valt.

Flash Private Mobile Networks heeft samen met business partner PrioCom een innovatieve missiekritische spraak én data communicatie oplossing voor Viggo geïmplementeerd. Hierbij zijn de bestaande portofoons vervangen door LTE smart devices en voorzien van missiekritische Push-to-Talk. De smart devices hebben een gebruiksvriendelijke interface welk uitsluitend de Push-to-Talk en ViCom applicaties toont. Het beheer van deze applicaties vindt op afstand plaats.

De netwerkconnectiviteit van PrioCom garandeert veilige communicatie via een directe integratie op het nationale 4G/LTE netwerk van T-Mobile. Optimale beschikbaarheid wordt gewaarborgd door een exclusieve geprioriteerde toegang. Hierdoor is de werking van de applicatie altijd gegarandeerd, ook tijdens piekmomenten. De bagageafhandeling van bijvoorbeeld Schiphol ondervindt daarmee geen hinder en kan ongestoord doorgaan. Door gebruik te maken van een private virtuele netwerk draait de ViCom applicatie altijd in het missiekritische netwerk.

Met dit betrouwbare ecosysteem is Viggo verzekerd van bedrijfs- en missiekritische spraak en data communicatie van landzijde naar de beveiligde luchtzijde tot aan de cockpit in vliegtuigen. En dat met slechts één device, een gekoesterde wens vanuit de Smart Solutions aanpak van Viggo.

 

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten