De Kuip

24/7 bereikbaarheid in Feyenoord Stadion De Kuip

De Kuip is een markant gebouw, een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten en thuishaven van voetbalclub Feyenoord. Maar Stadion Feijenoord is ook een legendarisch concertpodium, een unieke locatie voor beurzen, congressen en feesten en een Rotterdams restaurant. De brede dienstverlening is er altijd op gericht iedere gast en zakelijke opdrachtgever een bezoek aan het stadion te laten ervaren als een unieke belevenis.

Om er voor te zorgen dat elke wedstrijd en elk evenement voorspoedig verloopt, is een groot team aan personeel nodig. Zij zorgen ervoor alles goed verloopt. Jan Verweij, Directeur van Sport & Event Security, legt uit waarom De Kuip kiest voor radiocommunicatie met een TETRA systeem.

“Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken.”

Hoge gesprekscapaciteit

Verweij: “Het TETRA systeem wordt in De Kuip gebruikt door een aantal verschillende afdelingen. Denk aan beveiliging, stewards en catering. Maar ook het management maakt er gebruik van. We hebben bewust gekozen voor dit systeem, omdat je er met grote aantallen portofoons gecontroleerd op kunt werken.”

Altijd bereikbaar

De Kuip heeft ervoor gekozen om alle apparatuur bij Flash Private Mobile Networks te huren. Verweij: “Flash ontzorgt. Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken. De service en het onderhoud zijn middels het huurcontract ondergebracht bij Flash en dit neemt ons een hoop zorgen uit handen. Als er iets kapot gaat, wordt het snel gerepareerd of vervangen en ook onderhoud wordt door Flash ingepland. Zo kunnen we 24/7 blijven communiceren.”

Portofoons huren of kopen in Rotterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Rotterdam, waar wij ons bevinden. Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Rotterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Flash ontzorgt. Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken.

Jan Verweij, Directeur van Sport & Event Security

Flash ontzorgt. Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken.

Jan Verweij, Directeur van Sport & Event Security

Kunnen we u bij uw volgende project helpen?

Ontdek hoe wij uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter kunnen maken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Andere projecten waar we trots op zijn

Organisaties van diverse groottes en uit uiteenlopende branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Alle projecten