Motorola portofoons

Een groot deel van onze verhuurvloot van maar liefst 26.000 devices bestaat uit Motorola producten. Op deze pagina kunt u naast informatie over het huren en kopen van deze apparatuur ook het portofoon en mobilofoon aanbod vinden.

Motorola portofoons/walkie talkies huren?

Wanneer iemand zoekt naar een professionele portofoon (ook wel walkie talkie genoemd) valt de keuze vaak op het merk Motorola. Motorola is al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van portofonie en wordt onder andere gebruikt overheden, hulpdiensten en legers over de hele wereld.

De MOTOTRBO portofoons van Motorola beschikken over zeer robuuste behuizingen en ruime functionaliteiten die per model verschillen. Zo zijn er modellen welke ondersteuning bieden aan functionaliteiten die de gebruiker extra veiligheid bieden zoals lone worker en man-down systemen. Aan de hand van uw eisen en wensen vinden we een portofoon die bij uw bedrijf past.

Met een ruim aanbod van portofoons biedt Motorola diverse modellen voor onder andere beveiliging, BHV, bouw, evenementen, horeca en retail. Kortom, Motorola biedt met haar portofoons een oplossing voor elke (werk)omgeving.

Portofoons huren bij Flash

Bij Flash kunt u zowel apparatuur huren voor één dag als voor een langere termijn. Voor elke gewenste periode kunt u (ATEX) portofoons, smartphones, tablets en diverse accessoires huren. Onze apparatuur verkeert in perfecte staat. En met onze uitgebreide huurvloot van meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets, hebben we voldoende capaciteit. Een groot deel van onze verhuurpool is ATEX gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Daarnaast kunt u rekenen op 24/7 service en bieden we tal aan optionele verhuurservices, zodat wij u werk uit handen kunnen nemen. Volledige ontzorging noemen we dat bij Flash!

Motorola portofoons kopen

U kunt er ook voor kiezen om Motorola portofoons en/of overige apparatuur bij ons te kopen. Dan bent u eigenaar van de apparatuur, maar wenst u meer ondersteuning dan kunt u aanvullend een servicecontract afsluiten.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van een Motorola portofoon? Onze experts staan elke werkdag klaar om u te adviseren over de beste portofoon en oplossing past bij uw situatie. Uitgebreide analyses en een dekkingsmeting op locatie behoren ook tot de mogelijkheden om tot een degen advies te komen. Tijdens dit traject kijken we samen met u voor de beste communicatie-oplossing op maat. Bovendien, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Analoge of digitale portofoon?

Sinds 2015 is het hele assortiment UHF en VHF-radio’s van Motorola zowel analoog (zoals bij de oude generaties) als digitaal. Dit is de MOTOTRBO lijn. Bij Flash hebben we daarom ruime keuze aan diverse Motorola portofoons die zowel analoog als digitaal in te zetten zijn. De Motorola portofoons uit ons assortiment zijn geschikt voor professioneel/industrieel gebruik en werken met een vergunning voor het gebruik van de frequenties. Met het opzetten van (private) netwerken daarvoor helpen wij u graag op weg.

Ook ATEX verkrijgbaar

In veel kritische sectoren kan ATEX een vereiste zijn voor het veilig gebruik van portofoons. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratoria. Met onze DMR ATEX portofoons zorgt u ervoor dat een ieder ook in explosiegevaarlijke omgevingen bereikbaar is. De ATEX-certificatie biedt de garantie van absolute veiligheid bij gebruik in gebieden waar brandbare stoffen worden geproduceerd, verwerkt, getransporteerd en opgeslagen. Onze DMR ATEX portofoons zijn zeer robuust en geschikt voor toepassing in ATEX genormeerde werkgebieden.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de DP4401 of de DP4801 portofoons van Motorola.

Jean-Pierre Audenaerdt

Jean-Pierre Audenaerdt

Product Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Motorola assortiment

Hieronder kunt u ons huidige Motorola assortiment vinden. Van Motorola portofoons tot aan mobilofoons. Onze accessoires zoals Motorola headsets en oortjes staan hier niet tussen, maar zijn wel beschikbaar.  Bent u op zoek naar een specifiek product maar kunt u het niet vinden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Grote kans dat we u toch kunnen voorzien.

Motorola accessoires en oortjes

Om het gebruikscomfort van de portofoons te optimaliseren heeft Motorola een aantal accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan oortjes, laders, multiladers, tasjes, onderdelen en veel meer. In het overzicht hierboven was het misschien opgevallen dat accessoires zoals Motorola oortjes, headsets en andere toebehoren hier niet tussen staan. Uiteraard kunnen wij deze wel leveren, evenals extra batterij en natuurlijk onze 24/7 servicepakketten waardoor u bij onverhoopte problemen altijd weer snel verder kunt. Onze deskundige professionals helpen u graag bij het vinden van de juiste portofoon/walkie talkie accessoires.

Motorola portofoon set

Met Motorola portofoon sets zijn alle on-site communicatieproblemen verleden tijd. Samen met onze adviseurs gaan we op zoek naar een geschikte portofoon en andere apparatuur voor uw probleem. Bestel een Motorola portofoon set bij Flash en je bent in één keer voorzien van een complete oplossing voor jouw bedrijfscommunicatie.

Motorola Solutions: Radio Channel Partner

Als Radio Channel Partner van Motorola is Flash geautoriseerd dealer van Motorola Solutions. Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn met extra productkennis en dat wij rechtstreekse toegang hebben tot de informatie, het service center en support van Motorola. Zo bent u verzekerd van extra snelle en adequate service.

Hoewel Motorola nog steeds marktleider is in deze branche, zijn er ook andere merken die hoogwaardige producten aanbieden. Denk hierbij aan Kenwood en Hytera, waar we ook ruime keuze in hebben. Een Motorola portofoon kopen kan dus voor u de juiste keuze zijn maar kijk ook een naar onze andere merken portofoons.

Nieuwste Motorola modellen

Als Motorola Partner hebben we toegang tot de nieuwste modellen van zowel TETRA als DMR standaard. Mist u een (nieuwe) portofoon op onze website? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Heeft u interesse in Motorola portofoons? Bel dan direct naar Flash voor professioneel advies. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.