Kenwood portofoons & walkie talkies

Een groot deel van onze verhuurvloot van maar liefst 26.000 devices bestaat uit Kenwood producten. Op deze pagina kunt u naast informatie over het huren en kopen van deze apparatuur ook het portofoon en mobilofoon aanbod van Kenwood vinden.

Kenwood portofoons/walkie talkies huren?

In de zoektocht naar professionele portofoons (ook wel walkie talkie genoemd) valt de keuze vaak op het merk Kenwood. Kenwood heeft een grote naam voor zichzelf gemaakt op het gebied van portofonie en is vandaag de dag een van de bekendste merken in de markt.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de productie van Kenwood portofoons! U kunt met de aanschaf van deze portofoons lange tijd genieten van uitgebreide functies. De portofoons van Kenwood beschikken over robuuste behuizingen en ruime functionaliteiten die per model verschillen. Voor iedere prijsklasse is er wel iets te vinden. Zo zijn er modellen welke ondersteuning bieden aan functionaliteiten die de gebruiker extra veiligheid bieden zoals noodoproepen. Aan de hand van uw eisen en wensen vinden we een portofoon die bij uw bedrijf past. Ook kunt u eerst kennismaken met een instapmodel en later uitbreiden met een portofoon die nog meer functies biedt. 

Met een ruim aanbod van portofoons biedt Kenwood diverse modellen voor onder andere beveiliging, BHV, bouw, evenementen, horeca en retail. Voor zowel MKB als voor grote evenementen of grote bedrijven heeft Kenwood ook de juiste portofoons in het assortiment.  Kortom, Kenwood biedt met haar portofoons een oplossing voor elke (werk)omgeving.

Portofoons huren bij Flash

Bij Flash kunt u zowel apparatuur huren voor één dag als voor een langere termijn. Voor elke gewenste periode kunt u (ATEX) portofoons, smartphones, tablets en diverse accessoires huren. Onze apparatuur verkeert in perfecte staat. En met onze uitgebreide huurvloot van meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets, hebben we voldoende capaciteit. Een groot deel van onze verhuurpool is ATEX gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Daarnaast kunt u rekenen op 24/7 service en bieden we tal aan optionele verhuurservices, zodat wij u werk uit handen kunnen nemen. Volledige ontzorging noemen we dat bij Flash!

Kenwood portofoons kopen

U kunt er ook voor kiezen om Kenwood portofoons en/of overige apparatuur bij ons te kopen. Dan bent u eigenaar van de apparatuur, maar wenst u meer ondersteuning dan kunt u aanvullend een servicecontract afsluiten.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van een Kenwood portofoon? Onze experts staan elke werkdag klaar om u te adviseren over de beste portofoon en oplossing past bij uw situatie. Uitgebreide analyses en een dekkingsmeting op locatie behoren ook tot de mogelijkheden om tot een degen advies te komen. Tijdens dit traject kijken we samen met u voor de beste communicatie-oplossing op maat. Bovendien, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Analoge of digitale portofoon?

Kenwood biedt zowel digitale als analoge portofoons aan. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Wij helpen u hier graag bij. Inmiddels zijn de meeste portofoons digitaal en analoog beschikbaar. Bij Flash hebben we daarom ruime keuze aan diverse Kenwood portofoons die zowel analoog als digitaal in te zetten zijn. De portofoons uit ons assortiment zijn geschikt voor professioneel/industrieel gebruik en werken met een vergunning voor het gebruik van de frequenties. Met het opzetten van (private) netwerken daarvoor helpen wij u graag op weg.

Ook ATEX verkrijgbaar

In veel kritische sectoren kan ATEX een vereiste zijn voor het veilig gebruik van portofoons. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratoria. Met onze DMR ATEX portofoons zorgt u ervoor dat een ieder ook in explosiegevaarlijke omgevingen bereikbaar is. De ATEX-certificatie biedt de garantie van absolute veiligheid bij gebruik in gebieden waar brandbare stoffen worden geproduceerd, verwerkt, getransporteerd en opgeslagen. Onze DMR ATEX portofoons zijn zeer robuust en geschikt voor toepassing in ATEX genormeerde werkgebieden. Kenwood heeft enkele ATEX-proof portofoons.

Kenwood heeft een beperkt aanbod ATEX portofoons. Toch op zoek naar een producten met een ATEX normering? Kijk dan naar onze andere ATEX producten.

Jean-Pierre Audenaerdt

Jean-Pierre Audenaerdt

Product Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Ons Kenwood assortiment

Hieronder kunt u ons huidige Kenwood assortiment vinden. Van Kenwood portofoons tot aan mobilofoons. Onze accessoires zoals Kenwood headsets en oortjes staan hier niet tussen, maar zijn wel beschikbaar.  Bent u op zoek naar een specifiek product maar kunt u het niet vinden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Grote kans dat we u toch kunnen voorzien.

Kenwood accessoires en oortjes

Om het gebruikscomfort van de portofoons te optimaliseren heeft Kenwood een aantal accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan oortjes, laders, multiladers, tasjes, onderdelen en veel meer. In het overzicht hierboven was het misschien opgevallen dat accessoires zoals Kenwood oortjes, headsets en andere toebehoren hier niet tussen staan. Uiteraard kunnen wij deze wel leveren, evenals extra batterij en natuurlijk onze 24/7 servicepakketten waardoor u bij onverhoopte problemen altijd weer snel verder kunt. Onze deskundige professionals helpen u graag bij het vinden van de juiste portofoon/walkie talkie accessoires.

Kenwood portofoon set

Met Kenwood portofoon sets zijn alle on-site communicatieproblemen verleden tijd. Samen met onze adviseurs gaan we op zoek naar een geschikte portofoon en andere apparatuur voor uw probleem. Bestel een Kenwood portofoon set bij Flash en je bent in één keer voorzien van een complete oplossing voor jouw bedrijfscommunicatie.

Official Kenwood Partner

Als geautoriseerd partner van Kenwood mag Flash zich een ware product specialist van het hoogste niveau noemen. Als serviceorganisatie zijn wij uw partner voor service, reparatie en onderhoud van de Kenwood portofoons, mobilofoons en netwerken.  Zo bent u verzekerd van extra snelle en adequate service.

Hoewel Kenwood een goede keuze is in deze branche, zijn er ook andere merken die hoogwaardige producten aanbieden. Denk hierbij aan Motorola en Hytera, waar we ook ruime keuze in hebben. Een Kenwood portofoon kopen kan dus voor u de juiste keuze zijn maar kijk ook een naar onze andere merken portofoons.

Nieuwste Kenwood modellen

Als Kenwood Partner hebben we toegang tot de nieuwste modellen van zowel TETRA als DMR standaard. Mist u een (nieuwe) portofoon op onze website? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Heeft u interesse in Kenwood portofoons? Bel dan direct naar Flash voor professioneel advies. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.