i.safe MOBILE smartphones en tablets

i.safe MOBILE is een expert op het gebied van mobiele communicatieapparatuur voor gebruik in een potentieel explosieve omgeving. Ook te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld push to talk of alleenwerksystemen. Lees meer over het gebruik van ATEX smartphones en tablets op deze pagina.

i.safe MOBILE producten huren?

Wanneer u op zoek bent naar mobiele communicatieapparaten die geschikt zijn voor gevaarlijke omgevingen valt de keuze al snel op i.safe MOBILE.  De toestellen (smartphones en tablets) van het merk beschikken over robuuste behuizingen en ruime functionaliteiten die per model verschillen. Zo zijn er modellen welke ondersteuning bieden aan functionaliteiten die de gebruiker extra veiligheid bieden zoals lone worker en man-down systemen. Aan de hand van uw eisen en wensen vinden we een device die bij uw bedrijf past.

Met een ruim aanbod voor diverse modellen voor onder andere industrie, beveiliging, BHV, bouw en chemie. Kortom, i.safe MOBILE biedt met haar producten een oplossing voor elke (werk)omgeving.

Portofoons en toebehoren huren bij Flash

Bij Flash kunt u zowel apparatuur huren voor één dag als voor een langere termijn. Voor elke gewenste periode kunt u (ATEX) portofoons, smartphones, tablets en diverse accessoires huren. Onze apparatuur verkeert in perfecte staat. En met onze uitgebreide huurvloot van meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets, hebben we voldoende capaciteit. Een groot deel van onze verhuurpool is ATEX gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Daarnaast kunt u rekenen op 24/7 service en bieden we tal aan optionele verhuurservices, zodat wij u werk uit handen kunnen nemen. Volledige ontzorging noemen we dat bij Flash!

Explosieveilige smartphones kopen

U kunt er ook voor kiezen om smartphones, portofoons en/of overige apparatuur bij ons te kopen. Dan bent u eigenaar van de apparatuur, maar wenst u meer ondersteuning dan kunt u aanvullend een servicecontract afsluiten.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van explosieveilige producten? Onze experts staan elke werkdag klaar om u te adviseren over de beste portofoon en oplossing past bij uw situatie. Uitgebreide analyses en een dekkingsmeting op locatie behoren ook tot de mogelijkheden om tot een degen advies te komen. Tijdens dit traject kijken we samen met u voor de beste communicatie-oplossing op maat. Bovendien, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Ook ATEX portofoons verkrijgbaar

In veel kritische sectoren kan ATEX een vereiste zijn voor het veilig gebruik van portofoons. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratoria. Met onze DMR ATEX portofoons zorgt u ervoor dat een ieder ook in explosiegevaarlijke omgevingen bereikbaar is. De ATEX-certificatie biedt de garantie van absolute veiligheid bij gebruik in gebieden waar brandbare stoffen worden geproduceerd, verwerkt, getransporteerd en opgeslagen. Onze DMR ATEX portofoons zijn zeer robuust en geschikt voor toepassing in ATEX genormeerde werkgebieden.

i.safe MOBILE assortiment

Hieronder kunt u ons i.safe MOBILE assortiment vinden. Van smartphones tot tablets. Onze accessoires zoals headsets en oortjes staan hier niet tussen, maar zijn wel beschikbaar.  Bent u op zoek naar een specifiek product maar kunt u het niet vinden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Grote kans dat we u toch kunnen voorzien.

i.safe MOBILE ATEX tablets

Naast ATEX smartphones hebben we ook ATEX tablets in ons verhuurassortiment. Als i.safe partner kunnen we de nieuwste producten leveren. Kunt u een product niet vinden? Neem contact op en we helpen u graag verder.

i.safe MOBILE accessoires en oortjes

Om het gebruikscomfort van de producten te optimaliseren heeft i.safe MOBILE een aantal accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan oortjes, laders, multiladers, tasjes, onderdelen en veel meer. In het overzicht hierboven was het misschien opgevallen dat accessoires hier niet tussen staan. Uiteraard kunnen wij deze wel leveren, evenals extra batterij en natuurlijk onze 24/7 servicepakketten waardoor u bij onverhoopte problemen altijd weer snel verder kunt. Onze deskundige professionals helpen u graag bij het vinden van de juiste ATEX accessoires.

Officiële i.safe MOBILE solution partner

Met optimale technische en commerciële oplossingen ontwikkelt en produceert i.safe MOBILE mobiele communicatieapparatuur voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Met een focus op kwaliteit biedt i.safe MOBILE bedrijven alternatieven voor bestaande oplossingen, zowel wat betreft prestaties als prijs.

Naast ATEX smartphones ook portofoons nodig? Kijk eens naar onze andere merken. Denk hierbij aan Motorola, Kenwood en Hytera, waar we ook ruime keuze in hebben.

Nieuwste i.safe modellen

Als officiële partner hebben we toegang tot de nieuwste modellen ATEX smartphones en tablets. Mist u een (nieuw) product op onze website? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze explosieveilige smartphones of tablets? Bel dan direct naar Flash voor professioneel advies. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.