Hytera portofoons

Een groot deel van onze verhuurvloot van maar liefst 26.000 devices bestaat uit Hytera producten. Op deze pagina kunt u naast informatie over het huren en kopen van deze apparatuur ook het portofoon en mobilofoon aanbod vinden.

Hytera portofoons/walkie talkies huren?

Hytera portofoons staan garant voor uitstekende kwaliteit en hoge mate van duurzaamheid. Ze zijn ook al meer dan 35 jaar actief in Nederland en bieden naast portofoons ook andere hoge kwaliteit professionele communicatieapparatuur

De portofoons van Hytera beschikken over zeer robuuste behuizingen en ruime functionaliteiten die per model verschillen. Zo zijn er modellen welke ondersteuning bieden aan functionaliteiten die de gebruiker extra veiligheid bieden zoals lone worker en man-down systemen. Aan de hand van uw eisen en wensen vinden we een portofoon die bij uw bedrijf past.

Met een ruim aanbod van portofoons biedt Hytera diverse modellen voor onder andere chemie, beveiliging, BHV, bouw, evenementen, horeca en retail. Kortom, Hytera biedt met haar portofoons een oplossing voor elke (werk)omgeving.

Portofoons huren bij Flash

Flash Private Mobile Networks is gecertificeerd wederverkoper, dit staat ook vermeld op de HYTERA-site. Wij leveren uw bestelling overal in Nederland binnen. Om een portofoon van Hytera (of andere merken) te huren kopen bent u aan het juiste adres

Bij Flash kunt u zowel apparatuur huren voor één dag als voor een langere termijn. Voor elke gewenste periode kunt u (ATEX) portofoons, smartphones, tablets en diverse accessoires huren. Onze apparatuur verkeert in perfecte staat. En met onze uitgebreide huurvloot van meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets, hebben we voldoende capaciteit. Een groot deel van onze verhuurpool is ATEX gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Daarnaast kunt u rekenen op 24/7 service en bieden we tal aan optionele verhuurservices, zodat wij u werk uit handen kunnen nemen. Volledige ontzorging noemen we dat bij Flash!

Hytera portofoons kopen

U kunt er ook voor kiezen om Hytera portofoons en/of overige apparatuur bij ons te kopen. Dan bent u eigenaar van de apparatuur, maar wenst u meer ondersteuning dan kunt u aanvullend een servicecontract afsluiten.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van een Hytera portofoon? Onze experts staan elke werkdag klaar om u te adviseren over de beste portofoon en oplossing past bij uw situatie. Uitgebreide analyses en een dekkingsmeting op locatie behoren ook tot de mogelijkheden om tot een degen advies te komen. Tijdens dit traject kijken we samen met u voor de beste communicatie-oplossing op maat. Bovendien, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Analoge of digitale portofoon?

Hytera heeft een ruim assortiment aan digitale DMR en TETRA portofoons. Bij Flash hebben we een ruime keuze aan diverse Hytera portofoons zoals de H-series en de PD-series. De Hytera portofoons uit ons assortiment zijn geschikt voor professioneel/industrieel gebruik en werken met een vergunning voor het gebruik van de frequenties. Met het opzetten van (private) netwerken daarvoor helpen wij u graag op weg.

Ook ATEX verkrijgbaar

In veel kritische sectoren kan ATEX een vereiste zijn voor het veilig gebruik van portofoons. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratoria. Met onze DMR ATEX portofoons zorgt u ervoor dat een ieder ook in explosiegevaarlijke omgevingen bereikbaar is. De ATEX-certificatie biedt de garantie van absolute veiligheid bij gebruik in gebieden waar brandbare stoffen worden geproduceerd, verwerkt, getransporteerd en opgeslagen. Onze DMR ATEX portofoons zijn zeer robuust en geschikt voor toepassing in ATEX genormeerde werkgebieden.

Zowel de PD715 als de PD795 portofoons van Hytera zijn ATEX gecertificeerd.

Jean-Pierre Audenaerdt

Jean-Pierre Audenaerdt

Product Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Hytera assortiment

Hieronder kunt u ons huidige Hytera assortiment vinden. Van Hytera portofoons tot aan mobilofoons. Onze accessoires zoals Hytera headsets en oortjes staan hier niet tussen, maar zijn wel beschikbaar.  Bent u op zoek naar een specifiek product maar kunt u het niet vinden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Grote kans dat we u toch kunnen voorzien.

ATEX portofoons Hytera

Hytera accessoires en oortjes

Om het gebruikscomfort van de portofoons te optimaliseren heeft Hytera een aantal accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan oortjes, laders, multiladers, tasjes, onderdelen en veel meer. In het overzicht hierboven was het misschien opgevallen dat accessoires zoals Hytera oortjes, headsets en andere toebehoren hier niet tussen staan. Uiteraard kunnen wij deze wel leveren, evenals extra batterij en natuurlijk onze 24/7 servicepakketten waardoor u bij onverhoopte problemen altijd weer snel verder kunt. Onze deskundige professionals helpen u graag bij het vinden van de juiste portofoon/walkie talkie accessoires.

Hytera portofoon set

Met Hytera portofoon sets zijn alle on-site communicatieproblemen verleden tijd. Samen met onze adviseurs gaan we op zoek naar een geschikte portofoon en andere apparatuur voor uw probleem. Bestel een Hytera portofoon set bij Flash en je bent in één keer voorzien van een complete oplossing voor jouw bedrijfscommunicatie.

Officiële Hytera EU Dealer

Als partner van Hytera is Flash geautoriseerd dealer van Hytera producten. Alle dealers zijn speciaal geselecteerd vanwege hun expertise en ervaring met Hytera producten.
Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn met extra productkennis en dat wij rechtstreekse toegang hebben tot de informatie, het service center en support van Hytera . Zo bent u verzekerd van extra snelle en adequate service.

Behalve Hytera zijn er ook andere merken die hoogwaardige producten aanbieden. Denk hierbij aan Kenwood en Motorola, waar we ook ruime keuze in hebben. Een Hytera portofoon kopen kan dus voor u de juiste keuze zijn maar kijk ook een naar onze andere merken portofoons.

Nieuwste Hytera modellen

Als Hytera dealer hebben we toegang tot de nieuwste modellen van zowel TETRA als DMR standaard. Mist u een (nieuwe) portofoon op onze website? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Heeft u interesse in Hytera portofoons? Bel dan direct naar Flash voor professioneel advies. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.