Portofoons huren

Flash verhuurt (ATEX) portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren voor elke gewenste periode. Handig als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor bijvoorbeeld een onderhoudstop, turnaround, evenement of (bouw)project!

Bij Flash kunt u voor elke gewenste periode portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren huren. Onze huurvloot bestaat uit meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets. Een groot deel van onze verhuurpool is ATEX gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Naast deze randapparatuur kunnen wij ook de tijdelijke inzet van (mobiele) private data- en communicatienetwerken, aansluitingen op publieke netwerken of uitbreiding van uw eigen infrastructuur verzorgen. Zo kunnen we overal gegarandeerd bereik faciliteren.

Portofoons huren bij de marktleider van Nederland en België

Als marktleider in Nederland en België beschikt Flash over de grootste huurvloot van portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren. Wij voeren gerenommeerde merken als Motorola, Hytera, Kenwood, Vokkero, Telo, iSafe, Pepperl & Fuchs en Sonim. Ook kunt bij ons terecht voor explosieveilige ATEX apparatuur. Wilt u portofoons huren? Dan is er geen betere partij dan Flash.

Direct aan de slag!

Portofoons huren bij Flash is een fluitje van een cent. Betrouwbaarheid en hoge mate van beschikbaarheid zijn van groot belang. Onze verhuurapparatuur verkeert in perfecte staat en is alleen van gerenommeerde merken. Wij dragen zorg dat batterijen zijn gecontroleerd en opgeladen en dat de huur portofoons zijn voorzien van de juiste programmering. U kunt dus direct aan de slag! En zijn er verstoringen, dan staan wij met onze 24/7 support voor u klaar. Ook kunt u gebruik maken van alle voordelen die ons Klantenportal u biedt. Aanvullend zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden om de apparatuur te verzekeren tegen schade en/of diefstal. Offerte op maat? Neem contact op!

Hoe werkt portofoonverhuur bij Flash?

Het huren van portofoons omvat meer dan alleen simpele levering. Van het leveren van portofoons, smartphones of tablets tot het installeren en (her)inrichten van data- en communicatienetwerken, wij verzorgen voor u het hele proces van programmeren, installeren, training en beheer tot onderhoud. Om het tijdelijke gebruik en vergroting van uw bereik voor u te nog verder te vereenvoudigen bieden wij ook nog de volgende verhuurservices:

  • Uitgifteregistratie: Uitgifte en inname van apparatuur aan medewerkers of externen wordt overzichtelijker, administratief eenvoudiger en efficiënter gemaakt door ons uitgifteregistratiesysteem.
  • Turnaround ondersteuning: Flash kan ter plaatse de uitgifte en na afloop de inname van de apparatuur en techniek voor u verzorgen.
  • Kennis- en opleidingsplatform: Om iedereen veilig en effectief te laten communiceren bieden wij u ons kennisplatform: Flash Forward. Een uniek platform voor gebruikerstrainingen, het uitwisselen van informatie en kennisoverdracht.
  • Online klantenportal: Het online klantenportal biedt u real time inzicht in uw huuropdrachten, de huurapparatuur, (proforma)facturen en het onderhoud. Ook kunt u via deze portal online serviceverzoeken indienen of nieuwe opdrachten plaatsen.
  • Koppeling met systemen en applicaties wanneer mogelijk

24/7 service inbegrepen

Service is altijd inbegrepen, zowel bij huren als bij verkoop. Storingen aan uw centrale communicatienetwerk worden verholpen met een maximale responstijd van 4 uur, 24 uur p/d en 7 dagen in de week en u heeft bij huur altijd recht op vervangend apparatuur tijdens reparatie. De beste service, 24/7. Daar kunt u op vertrouwen. U bepaalt zelf of u nog wilt uitbreiden met bijvoorbeeld verzekering of andere modulaire servicevormen. Vindt u het bijvoorbeeld prettig dat Flash de apparatuur komt brengen en ophalen? Geen probleem. Met portofoons huren bij Flash kunt u rekenen op complete ontzorging.

Portofoons en accessoires huren en verzekeren

Door apparatuur te verzekeren dekt u eigen risicobedragen voor schade of kwijtgeraakte apparatuur gedeeltelijk af.  Heeft u onverhoopt schade of problemen met uw portofoon? Flash adviseert u graag in de beste oplossing voor uw situatie. Naast de portofoons kunnen wij ook verschillende accessoires leveren van uiteenlopende merken. Ook natuurlijk extra toebehoren als accu’s en tassen voor of portofoon/walkie talkies kunnen wij verzorgen.

Huurassortiment en prijzen: Motorola, Hytera, Kenwood en meer

De prijs voor het huren van de apparatuur varieert afhankelijk van de huurperiode. Hieronder vindt u ons korte termijn huurassortiment en de bijbehorende prijzen. Staat uw huurperiode er niet bij? Informeer dan naar dit speciale tarief. Voor periodes langer dan 3 jaar verwijzen u graag naar onze financieringsmogelijkheden. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag een offerte aan.

Portofoons of walkie talkies kopen?

Als u ervoor kiest portofoons en overige apparatuur bij ons te kopen, betaalt u in de basis alleen de kosten voor ontwikkeling en levering. U wordt eigenaar van de apparatuur en kunt aanvullend een servicecontract afsluiten. Door gebruik te maken van onze 24/7 service weet u zeker dat uw apparatuur tijdig wordt onderhouden, batterijen altijd werken en reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd.

Alle producten in onze productcatalogus zijn ook beschikbaar voor verkoop:

Naar het product assortiment

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Downloads

Download voor meer informatie de leaflet over ons Full Service Concept en Flexibel (portofoons) Huren.

Het is lastig om zonder context te zeggen hoeveel u precies kwijt bent voor het huren van portofoons. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid producten, de termijn en andere factoren. Wilt u vooraf een prijs weten? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen