Tijdelijk huren

Flash verhuurt (Atex) portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren voor elke gewenste periode. Handig als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor bijvoorbeeld een onderhoudstop, turnaround, evenement of (bouw)project!

Bij Flash kunt u voor elke gewenste periode (Atex) portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren huren. Onze huurvloot bestaat uit meer dan 26.000 portofoons, mobilofoons, basisposten, smartphones en tablets. Een groot deel van onze verhuurpool is Atex gecertificeerd en dus geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Naast deze randapparatuur kunnen wij ook de tijdelijke inzet van (mobiele) private data- en communicatienetwerken, aansluitingen op publieke netwerken of uitbreiding van uw eigen infrastructuur verzorgen.

Als marktleider in Nederland en België beschikt Flash over de grootste huurvloot van portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren. Wij voeren gerenommeerde merken als Motorola, DAMM, Hytera, Kenwood, Vokkero, Telo, iSafe, Pepperl & Fuchs en Sonim. Ook kunt bij ons terecht voor explosieveilige ATEX apparatuur.

Direct aan de slag!

Betrouwbaarheid en hoge mate van beschikbaarheid zijn van groot belang. Onze verhuurapparatuur verkeert in perfecte staat en is alleen van gerenommeerde merken. Wij dragen zorg dat batterijen zijn gecontroleerd en opgeladen en dat apparatuur is voorzien van de juiste programmering. U kunt dus direct aan de slag! En zijn er verstoringen, dan staan wij met onze 24/7 support voor u klaar. Ook kunt u gebruik maken van alle voordelen die ons Klantenportal u biedt. Aanvullend zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden om de apparatuur te verzekeren tegen schade en/of diefstal.

Hoe werkt het?

Van het leveren van (Atex) portofoons, smartphones of tablets tot het installeren en (her)inrichten van data- en communicatienetwerken, wij verzorgen voor u het hele proces van programmeren, installeren, training en beheer tot onderhoud. Om het tijdelijke gebruik voor u te nog verder te vereenvoudigen bieden wij ook nog de volgende verhuurservices:

  • Uitgifteregistratie: Uitgifte en inname van apparatuur aan medewerkers of externen wordt overzichtelijker, administratief eenvoudiger en efficiënter gemaakt door ons uitgifteregistratiesysteem.
  • Turnaround ondersteuning: Flash kan ter plaatse de uitgifte en na afloop de inname van de apparatuur voor u verzorgen.
  • Kennis- en opleidingsplatform: Om iedereen veilig en effectief te laten communiceren bieden wij u ons kennisplatform: Flash Forward. Een uniek platform voor gebruikerstrainingen, het uitwisselen van informatie en kennisoverdracht.
  • Online klantenportal: Het online klantenportal biedt u real time inzicht in uw huuropdrachten, de huurapparatuur, (proforma)facturen en het onderhoud. Ook kunt u via deze portal online serviceverzoeken indienen of nieuwe opdrachten plaatsen.

Service inbegrepen

Service is altijd inbegrepen. Storingen aan uw centrale communicatienetwerk worden verholpen met een maximale responstijd van 4 uur, 24 uur per dag en 7 dagen in de week en u heeft bij huur altijd recht op vervangend apparatuur tijdens reparatie. De beste service, 24/7. Daar kunt u op vertrouwen. U bepaalt zelf of u nog wilt uitbreiden met bijvoorbeeld verzekering of andere modulaire servicevormen. Vindt u het bijvoorbeeld prettig dat Flash de apparatuur komt brengen en ophalen? Geen probleem.

Verzekeren

Door apparatuur te verzekeren dekt u eigen risicobedragen voor schade of kwijtgeraakte apparatuur gedeeltelijk af. Flash adviseert u graag in de beste oplossing voor uw situatie.

Huurassortiment en prijzen

De prijs voor het huren van de apparatuur varieert afhankelijk van de huurperiode. Hieronder vindt u ons korte termijn huurassortiment en de bijbehorende prijzen. Staat uw huurperiode er niet bij? Informeer dan naar dit speciale tarief. Voor periodes langer dan 3 jaar verwijzen u graag naar onze financieringsmogelijkheden.

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Downloads

Download voor meer informatie de leaflet over ons Full Service Concept en Flexibel Huren.