Hoe we graag samenwerken

Samenwerken doen we bij Flash het liefst vanuit gedeelde waarden. Deze principes staan voor wat wij belangrijk vinden. Ze stellen ons in staat om dagelijks de veiligheid en efficiëntie van mensen en de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen. Wat mag u van ons verwachten:  

Altijd verbonden 

We verbinden letterlijk mensen met mensen, mensen met machines en machines met machines. Ons credo is: om te kunnen verbinden, moet je zelf verbonden zijn. Met de wereld om je heen. Onze klanten en partners mogen daarom van ons verwachten dat we weten er speelt binnen hun branche en organisatie. We volgen trends en technologische ontwikkelingen op de voet. En we investeren in relaties; in onze eigen organisatie, in onze partners, in onze klanten en natuurlijk in onze maatschappij. Want we geloven in gedeelde ambitie en in échte samenwerking. Want alleen dat haalt het beste in mensen naar boven.  

Vakbekwaam 

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring beschikken we bij Flash over een enorme expertise en technische (product)kennis. Onze klanten mogen rekenen op de deskundigheid van ruim 120 professionals die er alles aan doen om kennisleider te zijn én blijven. Opleiding, training en kennisuitwisseling vinden we belangrijk. We zijn officieel ISO 9001, ISO 27001 en VCAgecertificeerd en werken uitsluitend met bewezen technologie van hoogwaardige partners. Flash is volgens Graydon, autoriteit op het gebied van kredietwaardigheidsinzichten, financieel kerngezond. Dat biedt onze relaties zekerheid op de lange termijn.  

Alleen door echt te luisteren heb je recht van spreken! 

Met open vizier 

We zijn eerlijk en transparant in al ons handelen. Dat zit in onze Rotterdamse genen: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Bij Flash kun je rekenen op direct en eerlijk advies en wij horen ook graag wat er beter kan. Ook als dat een beetje pijn doet. Zo komen we samen verder. Open betekent ook dat je bij ons volledig jezelf kunt zijn. We streven naar een gezonde diversiteit binnen ons bedrijf. We staan open voor nieuwe mogelijkheden, samenwerkingen en technologische oplossingen. Ook als deze afwijken van het geijkte pad. Er is binnen Flash veel aandacht voor groei en innovatie.       

Service met een glimlach 

Bij Flash spelen we continu in op de veranderende behoefte van onze klanten. We hebben passie voor ons vak en stralen dat uit. We streven in elke situatie naar de best passende oplossing: van het verhuren van enkele portofoons voor een onderhoudsstop tot het integreren van verschillende applicaties en technologieën in één totaaloplossing. Onze huurvloot van meer dan 26.000 (Atex) portofoons en smart devices biedt daarnaast altijd uitkomst om ad hoc capaciteitsvraagstukken in te vullen. Ons hoge serviceniveau en ons bijpassende dienstenaanbod dragen bij aan de zekerheid die wij klanten willen bieden.  

Bastiënne Vroegindewey

Bastiënne Vroegindewey

Director Operations

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25