De kunst van het verstaan 4.0

Of je het nu Smart Industry of industrie 4.0 noemt: iedere sector geeft er zijn eigen invulling aan. In de basis gaat het om het veiliger, effectiever en kostenefficiënter maken van de bedrijfsvoering door processen beter op elkaar af te stemmen en slimmer samen te werken. Dit sluit naadloos aan op onze missie. Wij zien onze wereld – die van missie-kritische communicatie – als een verbonden wereld. Waarin mensen intensief met elkaar én met machines communiceren.

Er komen steeds meer, steeds sneller nieuwe technologieën bij. De markt wordt regelmatig flink opgeschud met innovaties die – eenmaal geaccepteerd – onomkeerbaar zijn. Denk aan het Industrial Internet of Things (IIOT), Artificial Intelligence (AI) en Cloud Computing. Ook de technologie waarmee we verbinden, verschuift: van analoog naar digitaal en van spraaknetwerk (DMR & TETRA) naar breedbandig datanetwerk (LTE). We zien daardoor veel processen samenkomen in handige applicaties. Gebruikers in vitale beroepen willen het liefst met één smart device al hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

“Onze communicatie­oplossingen maken dagelijks het verschil op de werkvloer.”

Organisaties die niet alleen vandaag, maar ook morgen relevant willen zijn, omarmen dit soort innovaties. Tegelijkertijd is het cruciaal dat deze communicatieoplossingen zich bewezen hebben en veilig en betrouwbaar zijn. Bij Flash snappen we dat als geen ander. Betrouwbaarheid is key en zit diep in onze genen. Het continu veranderende speelveld vraagt om flexibiliteit. En het vraagt om samenwerking. Tussen onze bedrijven, maar óók met onze partners en opdrachtgevers. Alleen door krachten en kennis te bundelen, kunnen we wensen goed vertalen naar functionele toepassingen. En kunnen we – als system integrator – reeds aanwezige of juist nieuwe technologieën en systemen integreren. Altijd met als doel bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken. Waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de integrale werking van het geheel. Gegarandeerd.

Want dat laatste doen we al 25 jaar: kritische communicatie garanderen. Logisch, want onze communicatie­oplossingen maken dagelijks het verschil op de werkvloer. Soms zelfs tussen leven en dood. In al onze oplossingen staat daarom een stabiel Privaat Mobiel Netwerk centraal. Deze netwerken ontwikkelen, onderhouden en beheren we. Daarnaast heeft Flash met ruim 26.000 (Atex) portofoons en smart devices de grootste huurvloot in de branche, waardoor u snel over extra apparatuur kunt beschikken. We onderscheiden ons met een uniek Full Service Concept. U kunt uw zorg voor de communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van extra portofoons of om het inrichten van missiekritische netwerken; we bieden maatwerk. Het is dan ook niet voor niets dat onze missie erop is gericht om het werk van professionals in vitale beroepen veiliger en gemakkelijker te maken met onze communicatie-oplossingen. Met de zekerheden voor vandaag en morgen maar ook duurzame migratie mogelijkheden voor de nabije toekomst. Dat noemen wij: de kunst van het verstaan.

Simone van Putten

Simone van Putten

General Manager Nederland

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Hoe het begon

Ons verhaal begon ruim 25 jaar geleden. Letterlijk vanuit de schuur hielpen we industriële bedrijven door middel van portofonie op een veilige en efficiënte manier hun onderhoudstops uit te voeren. Al snel werd de dienstverlening uitgebreid met de verkoop van – en het onderhoud op – missiekritische radiocommunicatie netwerken. De wil om het elke dag een beetje beter te willen doen, heeft ons uiteindelijk tot marktleider in Nederland en België gebracht. Als groep vooruitstrevende denkers en doeners zijn we inmiddels actief in vele branches, van petrochemie tot aan de OOV-sector. Vandaag de dag hebben we de rol van integrator van missiekritische communicatie- en informatieoplossingen en zijn we onderdeel van de Flash Connectivity Group. De Flash Connectivity Group bestaat op dit moment uit een drietal toonaangevende ondernemingen: Flash Private Mobile Networks, 2WAY BV en PrioCom BV. Onze organisatie telt ruim honderdtwintig professionals die dagelijks voor u klaar staan om u te adviseren en ondersteunen in alle zaken rondom missiekritieke communicatie en informatieoplossingen.

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsfilm. U krijgt in circa 2 minuten een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!