Oplossingen en applicaties van Flash

Om onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken bieden we naast portofoonverhuur de nodige applicaties en smart communicatieoplossingen. Onder onze Flash Smart Solutions vindt u onder andere slimme BHV oplossingen (van oproepsystemen tot aanwezigheidsregistratie) en een mobile device managementsysteem.

Flash Smart Alert

Met onze app Flash Smart Alert kunnen uw BHV’ers snel en adequaat alarmeren, communiceren en reageren bij calamiteiten. De veiligheid in uw organisatie is altijd gewaarborgd, dankzij de mogelijkheid om noodoproepen te doen en uw locatie kenbaar te maken. Vanaf elke locatie direct meldingen doorgeven aan uw medewerkers of collega’s. Altijd en overal inzicht in alarmen en de status van meldingen uit systemen en van medewerkers dankzij het overzichtelijke dashboard.

Flash Smart Com

Flash Smart Com is een geborgen push-to-talk-dienst voor smart devices met gegarandeerde beschikbaarheid en prioriteit op het 4G-netwerk van T-Mobile. Met één druk op de knop is communicatie met alle medewerkers mogelijk, ongeacht waar ze zich bevinden. In combinatie met onze extra diensten en (nood)applicaties is Flash Smart Com hierdoor een betrouwbare en flexibele oplossing voor bedrijfs- en missiekritische communicatie.

Mobile Device Management

Smartphones, tablets en andere mobiele apparaten zijn uitgegroeid tot onmisbare tools op het gebied van productiviteit en efficiëntie. Tegelijkertijd vormen ze een security-risico. Mobile device management (MDM) van Flash Private Mobile Networks helpt om applicaties, data en content te beschermen. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde applicaties, functies en instellingen te reguleren en geofences te configureren.

Online klantenportaal

Heeft u een contract met Flash, dan kunt u altijd kosteloos gebruikmaken van ons uitgebreide Online klantenportal. Een real-time managementtool waarmee u 24/7 inzicht heeft in de actuele status van alle onderdelen van uw communicatieoplossingen en veel zaken eenvoudig online kunt regelen.

Flash Forward

Om optimale veiligheid te bieden, is goede onderlinge communicatie tussen medewerkers van belang. Daarom kunt u gebruikmaken van ons kennisplatform Flash Forward. Het platform waarop u kennis, gebruikerstrainingen en handleidingen vindt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bij Flash willen we ervoor zorgen dat u de beste oplossing voor uw onderneming krijgt. Door uitgebreide consults en metingen identificeren we pijnpunten in uw communicatiesystemen. Wij bieden u oplossingen op maat om uw bedrijfscommunicatie te laten floreren.