Zorg

Kwetsbare patiënten, drukbezette medewerkers en grote belangen: in de zorg kan soepele communicatie hét verschil maken.

In de zorg zijn de verantwoordelijkheden groot. En daarmee de gevolgen van miscommunicatie. Het is van levensbelang dat medewerkers direct en op afstand met elkaar kunnen communiceren. Een betrouwbare communicatieoplossing is van essentieel belang. Bij Flash kunt u rekenen op gegarandeerd missiekritische communicatiesystemen en slimme oplossingen, zodat uw medewerkers zich volledig op het primaire proces kunnen richten.

Communicatie in de zorg

Als er ontruimd moet worden bij brand. Als een hulpbehoevende patiënt zonder toezicht uw instelling verlaat. Als medewerkers na hun dienst de zorg aan hun collega’s overdragen. In de zorg moeten medewerkers áltijd snel en efficiënt met elkaar kunnen communiceren. Flash biedt missiekritische communicatiesystemen die uw primaire proces ondersteunen, slimme oplossingen en bijpassende apparatuur. Ook in tijden van crisis: tijdens de COVID-19-pandemie hebben we veel nieuwe oplossingen kunnen installeren om de zorg optimaal te ondersteunen .

Volledig communicatiesysteem in uw ziekenhuis of zorginstelling

Bij Flash zorgen we voor de volledige installatie van het communicatiesysteem. Tevens leveren we alle hardware (zoals portofoons) volledig afgestemd en geprogrammeerd volgens de eisen en wensen van het ziekenhuis of andere zorginstelling. Na de oplevering voeren onze experts het beheer & onderhoud uit zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op een goede werking van de communicatiesystemen.

In de gezondheidszorg telt iedere seconde in uw handelen, waardoor het er soms hectisch aan toe kan gaan. Wij  zijn ervaren in deze sector en willen u daarbij graag ondersteunen met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om uw BHV, beveiliging- of zorgproces.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Betrouwbare communicatie

Gegarandeerde veiligheid

Kennisplatform en opleidingscentrum

Online Klantenportal

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25