Transport en logistiek

Stalen constructies, gekoelde omgevingen, grote oppervlakten: logistieke omgevingen vragen om maatwerk communicatieoplossingen.

Om de communicatie en daarmee uw bedrijfsprocessen soepel en veilig te laten verlopen, is perfecte dekking nodig. Zowel binnen als buiten. Die dekking moet aansluiten bij uw behoeften en bedrijfsomvang. We realiseren die dekking aan de hand van slimme toepassingen en op maat inzetten van portofoons en andere apparatuur.

In de transport en logistieksector vragen de omstandigheden om oplossingen op maat. Zoals lawaaiige omgevingen, medewerkers die zich buiten het bereik van het communicatienetwerk begeven en batterijen van smart devices en portofoons die in koelcellen sneller leeglopen. Maar ook: stalen constructies in logistieke centra die de communicatie verstoren en medewerkers die door de automatisering steeds vaker alleen werken. Slimme oplossingen zijn een must.

Slimme oplossingen

Wij bieden u een combinatie van apparatuur en slimme oplossingen zoals Lone Worker Protection, drukknoppen op het stuur en voetpedalen in heftrucks voor handsfree communicatie. Die combinatie stellen wij op maat voor u samen, aan de hand van een gedegen voortraject waarin we uw communicatievraagstuk en -behoefte in kaart brengen, net als specifieke uitdagingen op uw locatie. Ook de koop of verhuur van portofonie en andere apparatuur stemmen wij af op uw behoeften en bedrijfsomvang. De juiste toepassingen dragen bij aan overzichtelijk procesmanagement en de juiste alarmopvolging, wat efficiënt werken bevordert.

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Betrouwbare verbindingen voor grote bedrijfsterreinen

Flexibiliteit in huurapparatuur

Indoor-, en outdoor dekking

Overzichtelijk systeem voor procesmanagement en alarmopvolging

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25