Overheid

Medewerkers, BHV’ers en beveiligers van overheidsinstellingen opereren in een unieke omgeving met grote mensenstromen waarin uitstekende communicatie een must is.

Perfecte communicatie tussen medewerkers, BHV’ers en beveiligers van overheidsinstellingen is een must om de veiligheid te kunnen borgen. Met portofoon- en pagersystemen en integratie van meerdere systemen binnen één overzichtelijke gebruikersinterface, bieden wij u uiterst betrouwbare communicatieoplossingen.

Als Toezicht & Handhaving de meldkamer niet kan bereiken. Als de apparatuur vaneen BOA, handhaver of stadswacht hapert. Als een beveiliger in een overheidsgebouw zijn collega’s niet kan alarmeren. De unieke omgevingen waarin overheidsinstanties opereren, nemen specifieke uitdagingen met zich mee op het gebied van communicatie. Denk aan de aanwezigheid van burgers in de openbare ruimte en de combinatie van grote groepen medewerkers, bezoekers, BHV’ers en beveiligers in overheidsgebouwen.

Gebruiksvriendelijke interface

Met onze portofoon- en pagersystemen bent u verzekerd van gegarandeerde communicatie via spraak- of tekstberichten. Bovendien kunnen wij verschillende systemen naadloos op elkaar laten aansluiten binnen één overzichtelijke gebruikersinterface. Zoals aanwezigheidsregistratie, beveiligingssystemen en BHV, maar ook metingen op het gebied van energiebesparing.

We ontwikkelen voor u niet alleen de beste communicatieoplossing, we bieden ook de juiste apparatuur, applicaties en opleidingen voor uw medewerkers. Zo wordt u optimaal ondersteund in het veilig houden van uw organisatie, uw medewerkers en bezoekers.

Franklin Brandse

Franklin Brandse

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Noodoproep faciliteit  

Actuele positiebepaling  

Volledige dekking  

Data versturen naar collega's en meldkamer  

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Franklin Brandse

Franklin Brandse

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25