Openbaar Vervoer

In geen enkele branche zijn gastvrijheid, veiligheid en efficiency zo nauw met elkaar verbonden als in het Openbaar Vervoer.

Zo min mogelijk oponthoud. Een prettige reisbeleving. Veiligheid voor medewerker en reiziger. BOA’s en andere medewerkers in het OV hebben een uitdagend takenpakket. Met de juiste applicaties, oplossingen en technologieën worden zij hierin optimaal ondersteund.

Een chauffeur die wordt bedreigd. Een passagier die acuut medische hulp nodig heeft. Een zwartrijder die agressief dreigt te worden. Hoe efficiënter er gehandeld kan worden, hoe beter. Daarbij is het niet alleen belangrijk om de noodsituatie het hoofd te bieden en voor veiligheid te zorgen; ook het beperken van oponthoud is van belang. Het is daarom essentieel om kritische communicatie te garanderen tussen meldkamer, medewerkers en BOA’s. Met gebruiksvriendelijke apparatuur en optimale dekking en bereikbaarheid.

Snelle actie na melding

Als een BOA een noodoproep doet, komt die direct binnen in onze meldkamer. De reisregisseur analyseert de situatie snel, roept de dichtstbijzijnde BOA’s op om te komen helpen en schakelt indien nodig hulpdiensten in. De meldkamer heeft altijd overzicht, kan gebruikmaken van exacte plaatsbepaling en is goed getraind om snel en effectief te handelen. Hulp is daardoor altijd snel ter plaatse. Om onze kwaliteit te borgen hechten we veel aandacht aan een goede evaluatie: dat gebeurt indien mogelijk direct na afloop via de push-to-talk applicatie.

Waar kunt u op rekenen?

  • Integratie van slimme applicaties en innovatieve oplossingen en technologieën op één device.
  • Perfecte landelijke dekking, indoor en outdoor.
  • Professionele begeleiding van implementaties en uitstekend werkende communicatiesystemen.
  • Altijd de beschikking over de nieuwste oplossingen voor uw branche.
Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Optimale veiligheid

Spraak- en datacommunicatie

Perfecte dekking

Gebruiksvriendelijke apparatuur

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Marco Morelis

Marco Morelis

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25