Op- en overslag

Grote terreinen, veel staal en hoog opgestapelde containers: ook voor de uitdagingen in uw branche zijn er uitstekende oplossingen.

De operatie, de BHV-organisatie en de beveiliging moeten gegarandeerd over het gehele terrein storingsvrij met elkaar kunnen communiceren. Alleen dan kunnen uw bedrijfsprocessen ongehinderd verlopen en wordt veiligheid geborgd.

Een container die kantelt. Een medewerker in een hoogwerker die zijn collega op de grond niet verstaat. Het vrijkomen van een gevaarlijke stof. In uw branche zijn veiligheidsrisico’s aan de orde van de dag. Om ernstige calamiteiten te voorkomen, bent u afhankelijk van goede communicatie. Flash bouwt uiterst betrouwbare communicatienetwerken met perfecte dekking, inclusief bijpassende communicatieapparatuur en slimme applicaties. Hierdoor staan uw medewerkers 24/7 gegarandeerd met elkaar in verbinding. Ook op lastige plaatsen.

Video’s streamen

Naast spraakcommunicatie wordt het versturen van foto’s en documenten, GPS-lokalisatie en het streamen van video’s steeds belangrijker. Dit kan allemaal met onze toekomstgerichte Push to Talk-oplossing.

Als system integrator koppelen we traditionele communicatiesystemen met moderne technologieën en zorgen voor een vlekkeloze transitie. Dit doen we in nauwe samenwerking en in goed overleg met u. Op basis van uw wensen en specifieke behoeften, bekijken we welke apparatuur nodig is (zoals repeaters), welke gebruikers wanneer met elkaar communiceren en welke kanalen er nodig zijn. We koppelen beveiliging, bedrijfshulpverlening en productiemedewerkers en installeren in de controlekamer het benodigde meldkamersysteem. Alles voor goed gestroomlijnde communicatie zodat u zeker weet dat veiligheid, efficiency en continuïteit 24/7 gewaarborgd zijn.

Onderhoud van apparatuur

Onze service houdt niet op bij de implementatie: wij bieden een breed scala aan onderhoudsservices aan, waarmee wij uw apparatuur up-to-date en goed werkend houden. Ook als die apparatuur veelvuldig wordt blootgesteld aan stof, water, vuiligheid of extreme omstandigheden. Ook reparaties en vervangingen kunnen wij eenvoudig voor u verzorgen. We zorgen ervoor dat uw op de meest efficiënte en veilige wijze een hoge operationele belading van uw processen behaalt.

Luc Deneubourg

Luc Deneubourg

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Gegarandeerde communicatie 

Betrouwbare communicatie-oplossingen

Service en onderhoud

Slimme oplossingen

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Luc Deneubourg

Luc Deneubourg

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98