Onderwijs

Grote stromen studenten, medewerkers en bezoekers brengen een unieke dynamiek met zich mee.

Beveiligers en BHV’ers van grotere onderwijsinstellingen moeten onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op hun kritische groepscommunicatie-oplossing. Zeker in noodsituaties. Flash biedt gebruiksvriendelijke portofoonfunctionaliteiten gebaseerd op een communicatienetwerk dat volledige dekking biedt, zowel binnen als buiten.

Brand op de universiteitscampus. Een docent die van de trap valt. Agressie op het buitenterrein: in noodsituaties moet met één druk op de knop de meldkamer worden bereikt zodat hulpverlening snel ter plaatse is. In grotere onderwijsinstellingen is sprake van grote bezoekstromen: studenten, medewerkers, leveranciers, bezoekers. Ook is het belangrijk de inboedel te beschermen. Deze specifieke dynamiek vraagt om een uitstekende organisatie én perfecte communicatie.

Flash Smart Com

Wij bieden passende en professionele oplossingen speciaal voor het onderwijs. Met Flash Smart Com haalt u een professionele oplossing in huis die gegarandeerd kritische communicatie biedt. Ook in geval van grote drukte, bij calamiteiten, agressie en ongevallen. Samen met u doorgronden wij uw communicatiebehoefte zodat we een optimale oplossing kunnen realiseren. We implementeren de benodigde apparatuur en zorgen voor het onderhoud. Zo houdt u uw organisatie veilig en bereikbaar.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Volledige dekking

Noodoproep faciliteit

Actuele positiebepaling

Eén toestel  

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25