Industrie

In een omgeving die 24/7 draait, is iedere seconde kostbaar. Optimale communicatie zorgt voor continuïteit en veiligheid.

Uw medewerkers moeten voor het controleren van de dagelijkse processen én bij calamiteiten op elk moment bereikbaar zijn. Iedere seconde is goud waard. Onze maatwerk oplossingen helpen bij het optimaliseren van uw processen.

In de (petro)chemie wordt 24/7 gewerkt aan innovatieve materialen en producten. Medewerkers van overslagterminals zorgen ervoor dat bulkcarriers zo snel mogelijk verwerkt worden en tijdens een fabrieksstop is elke seconde goud waard. Communicatie zonder portofoons is hierbij ondenkbaar.

Slimme integratie van mobiele communicatie en automatisering zorgt voor een belangrijke bijdrage in de opvoering van de productietijd, efficiency en veiligheid. Met integraal toepasbare oplossingen kunt u snel en adequaat ingrijpen. Zo voorkomt u verliezen en ongevallen en kunt u met minder middelen, efficiënter gegevens uitwisselen

ATEX-apparatuur

In een wereld met complexe productieprocessen en uitdagende omgevingen, zijn bijzondere veiligheidsmaatregelen vereist. Daar horen op maat gemaakte communicatieoplossingen bij. Het continu minimaliseren van ongevallendreiging en brandgevaar en het proactief voorkomen van incidenten zijn dé speerpunten van de communicatieoplossingen van Flash. Wij bieden zowel totaal- als op maat gemaakte oplossingen waarbij we de factoren mens, technologie en kennis integreren.

Onze gecertificeerde medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om de juiste communicatieoplossing voor u te organiseren, in de vorm van ATEX-apparatuur of compleet geïntegreerde systemen voor procescontrole en alarmopvolging.

Real-time intelligence

Het verzamelen en effectief distribueren van spraak, data en informatie – real-time intelligence – is een belangrijke randvoorwaarde voor u om succesvol te zijn in uw markt. En er komen steeds meer en steeds sneller nieuwe technologieën bij en data spelen een steeds belangrijker rol. Met Industrial Internet of Things maken intelligente systemen de processen bijvoorbeeld nog efficiënter. Dit continu veranderende speelveld vraagt om flexibiliteit. Als system integrator van kritische communicatie zorgen wij al bijna 30 jaar voor gegarandeerde communicatie in de industrie en (petro)chemie. Graag bekijken we samen met u wat de beste oplossing is in uw situatie.

Berry Kuijpers

Berry Kuijpers

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Eenvoudig opschalen

Integrale oplossingen

Innovatieve technologieën en applicaties

Flexibel huren en modulaire servicevormen

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Berry Kuijpers

Berry Kuijpers

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25