Evenementen

Tijdens een evenement is de druk op het communicatienetwerk groot. Desondanks moeten organisatoren en hulpverleners elkaar te allen tijde kunnen bereiken.

Een veilig evenement is voor een groot deel afhankelijk van goede communicatie. Wij bieden met een vloot van meer dan 26.000 portofoons, smart devices en innovatieve oplossingen alles om uw evenement veilig te laten verlopen. Gegarandeerde communicatie, ook als het druk is op het netwerk. Ook bij calamiteiten. Ook als er moet worden opgeschaald.

Geen evenement is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee over de beste oplossing voor uw beurs, festival of concert. Wij kunnen grote producties organiseren, schalen naar behoefte op, en integreren traditionele en innovatieve oplossingen voor spraak- en dataoverdracht.

Veilig communiceren onder alle omstandigheden

Als honderden mensen tegelijk hun QR-code willen scannen bij de toegangspoort. Als concertgangers allemaal tegelijk gaan streamen en het netwerk overbelast raakt. Ook dan moet er gegarandeerde kritische communicatie zijn, zodat organisatie en hulpverleners hun werk goed kunnen blijven doen.

Met Smart Com hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Deze communicatieoplossing biedt gegarandeerd netwerktoegang met prioriteit op het netwerk van T-Mobile. Dit netwerk onderscheidt zich door de dichte landelijke dekkingsgraad, hoge beschikbaarheid en snelheid.

Smart Com: real-time GPS-lokalisering

Smart Com  helpt u te voldoen aan de steeds strengere en uitgebreidere eisen die aan crowd management en veiligheid bij evenementen worden gesteld. De Smart Com-applicatie is uitgerust met real-time locatiebepaling: op de dispatcher is door GPS-lokalisering direct te zien waar medewerkers zich bevinden. Hierdoor kunt u snel schakelen en efficiënt werken, de veiligheid borgen en incidenten in de kiem smoren.

Veiligheid coördinatie

In samenwerking met onze business partners bieden we mogelijkheden aan om het veiligheidsplan voor het evenement toekomstgericht en duurzaam te verbeteren. Door een optimale mix van kennisdeling, technologische oplossingen en inzet van gekwalificeerde medewerkers kunt u zich met een gerust hart op focussen op uw evenement en weet u dat alles perfect geregeld is.

 

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Betrouwbare communicatie  

Perfecte dekking

Altijd beschikbaarheid

Optimale veiligheid

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25