Energie en water

Grote terreinen, mensen die alleen werken, meerdere locaties: iedereen moet altijd bereikbaar snel en snel contact kunnen leggen met de meldkamer.

De energie en watersector is volop in beweging en onderhevig aan verandering. Energieleveranciers staan voor grote uitdagingen en moeten wendbaar zijn om efficiënte diensten te leveren om zich te onderscheiden. Het is belangrijk dat kritieke communicatie met oog op veiligheid altijd gewaarborgd is. Wij bieden betrouwbare communicatieoplossingen op grote terreinen, bij meerdere locaties en op afgelegen plekken waar mensen alleen werken en monitoren ons netwerk voortdurend.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop. Medewerkers, bedrijfshulpverlening en beveiliging moeten ten alle tijden met elkaar kunnen communiceren. Dit geldt zowel voor communicatie binnen een specifieke gebruikersgroep als tussen meerdere gebruikersgroepen en de centrale meldkamer. Flash heeft verschillende communicatieoplossingen voor onder andere grote werklocaties, afgelegen terreinen en locaties waar medewerkers alleen aan het werk zijn. Lone Worker Protection of applicaties met Man Down- functie zijn hier voorbeelden van. Door ons netwerk voortdurend te onderhouden en 24/7 te monitoren zorgen wij ervoor dat u altijd kunt rekenen op een perfecte dekking. Eventuele verstoringen kunnen we vaak op afstand oplossen, zodat u hier geen hinder van ondervindt. Zo zorgt Flash dat uw medewerkers gegarandeerd kunnen rekenen op betrouwbare communicatie.

Bovendien zorgen wij met onze makkelijk schaalbare huurservice voor continuïteit binnen uw organisatie. Als u op korte of lange termijn flexibel apparatuur bij wilt huren, zorgen wij dat alles gebruiksklaar en snel wordt geleverd.

Toekomstmogelijkheden met datacommunicatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met spraak- en datacommunicatie. Het combineren van traditionele communicatiesystemen met moderne technologieën is onze kracht. Vanuit onze ruime ervaring in de ATEX-markt denken we graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie: voor nu en in de toekomst!

Henk Hempel

Henk Hempel

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Flexibel huren

24/7 serviceverlening

Expertise ATEX markt

Remote dienstverlening

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Henk Hempel

Henk Hempel

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25