Bouw

Op een werkvloer waar bedrijfsongevallen altijd op de loer liggen, is het essentieel om miscommunicatie te voorkomen.

Op een werkvloer waar bedrijfsongevallen altijd op de loer liggen, kan een simpele miscommunicatie grote gevolgen hebben. Bijvoorbeeld als uw grondpersoneel en machinist in de torenkamer elkaar niet verstaan.

Een betrouwbaar netwerk met optimale dekking en robuuste (ATEX) apparatuur, zorgen ervoor dat uw medewerkers ongestoord met elkaar kunnen communiceren. Ongeacht de omstandigheden.

Waar kunt u op rekenen?

  • Door de combinatie van portofoon-verbindingen en Push-to-talk kunt u niet alleen soepel gesprekken voeren, maar ook eenvoudig en veilig data uitwisselen.
  • Met unieke frequenties – die wij voor u aanvragen bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen Agentschap Telecom) – heeft u geen last van storingen, bijvoorbeeld van omgevingsgebruikers. Door communicatieschema’s op te stellen, voorkomen we bovendien miscommunicatie.
  • Als u dat wilt, integreren we het communicatiesysteem met bestaande alarmeringssystemen. Zo ontstaat één overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken systeem met Man-Down of No-Move alarm, beveiliging en BHV.
Bjorn Pappaert

Bjorn Pappaert

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Betrouwbare communicatie

Optimale veiligheid

Robuuste apparatuur

Goed opgeleide medewerkers

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bjorn Pappaert

Bjorn Pappaert

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98