Beveiliging

Gastvrij zijn, orde handhaven en overzicht houden: om hun belangrijke werk goed te kunnen doen, moeten beveiligers op hun communicatiedevices kunnen rekenen. In rust én in noodsituaties.

Voor beveiligers is het belangrijk dat zij met één druk op de knop verbinding kunnen maken met collega’s en meldkamer. Flash biedt portofoon- en pagersystemen met volledige dekking, ongeacht de grootte van het te beveiligen terrein. De alarmopvolging kan worden gekoppeld aan geavanceerde systemen zoals Man-Down beveiliging, Loneworker protection, locatiebepaling en surveillancesystemen.

In een bedrijfspand wordt iemand onwel. Er wordt ingebroken in een museum. Een winkelcentrum moet worden ontruimd. Wat er ook gebeurt: uw beveiligers moeten het overzicht en de rust bewaren. Zeker in noodsituaties is goede onderlinge bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde om de veiligheid te kunnen blijven garanderen.

Implementatie en onderhoud

Wij bieden alle mogelijkheden voor een vlekkeloze communicatie tussen medewerkers op de werkvloer, management, de centrale meldkamer en hulpdiensten. Wat de juiste oplossing voor uw situatie is, bepalen we aan de hand van vooronderzoek en gesprekken met u. Zo krijgt u altijd een oplossing op maat die wij implementeren én onderhouden. Zo houdt u uw organisatie 24/7 bereikbaar en veilig.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Noodoproep faciliteit  

Eén totaaloplossing

Kennisplatform en opleidingscentrum

Online Klantenportal

Wij werken prettig samen met de volgende organisaties

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u uw processen met behulp van de nieuwste communicatieoplossingen veiliger en efficiënter maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sander Berkhout

Sander Berkhout

Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25