Vraag gratis uw Field Security Scan aan t.w.v. €750,-

Voor een stabiele en betrouwbare draadloze spraak- en dataverbinding is een goede netwerkdekking van groot belang. Om vast te stellen welke apparatuur bij u op locatie nodig is, is een veldsterktemeting een must. De Flash Field Security Scan geeft inzicht in wat er op uw locatie nodig is om de door u gewenste netwerkdekking en - beschikbaarheid te realiseren. Zo krijgt u grip op uw draadloze spraak- en data verbinding.

Aanvraagformulier Flash Field Security Scan

Benieuwd naar wat er op uw locatie nodig is voor de gewenste netwerkdekking? Vraag nu tijdelijk een gratis Field Security Scan aan ter waarde van €750-. U kunt tot en met 30 november 2022 gebruik maken van deze actie.

  * = Verplicht

  Wat is de Flash Field Security Scan?

  Een stabiel en betrouwbaar communicatienetwerk is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en om veilig én efficiënt te kunnen werken. Om dit goed te kunnen inrichten, is inzicht nodig in de kritische netwerkelementen, benodigde dekking en capaciteit.

  De mogelijkheden hiervoor brengen wij in kaart met onder meer een grondige dekkingsanalyse. De Flash Field Security Scan is hier onderdeel van. De scan geeft inzicht in wat er op uw locatie nodig is om de door u gewenste netwerkdekking en -beschikbaarheid te realiseren. Zo krijgt u grip op uw draadloze spraak- en data verbinding.

  Voordelen van de scan

  • 0-meting huidige netwerkkwaliteit en dekking
  • Veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie in kaart
  • Verbeterplan naar gewenste netwerkdekking en beschikbaarheid

  Vraag de scan direct aan via bovenstaand formulier! U heeft nog tot en met 30 november 2022 om gebruik te maken van ons aanbod.