12 April 2021 2 minute read

Flash Smart Connect – IoT oplossing voor M2M communicatie en Business Intelligence

Naast de alarmering gevers van persoon tot persoon is er ook steeds meer vraag naar alarmering van machine tot persoon. Denk aan een gebouwbeheersysteem waar temperatuur, klimaatbeheersing, energieverbruik maar ook toegangscontrole, camerasystemen en inbraakcontrole toe behoren. Is het dan niet handig als alle storingen of alarmeringen op één centraal dashboard binnenkomen? Flash Smart Connect combineert en vergelijkt de gegevens met vooraf ingestelde waarden zodat je direct kunt reageren op storingen of alarmeringen. Zo kun je accuraat anticiperen op (periodiek) onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen.  

Flash Smart Connect combineert diverse externe communicatiesystemen tot één geïntegreerd controlesysteem. Op basis van voorgeprogrammeerde scenario’s kunnen tekstberichten snel en foutloos worden verstuurd naar portofoons, pagers of GSM’s. Dit kan automatisch, na een melding van een machine, of door het handmatig indrukken van een knop op het control dashboard.

Procesoptimalisatie

Flash Smart Connect optimaliseert de bedrijfsprocessen waardoor er efficiënter gewerkt wordt. Flash Smart Connect omvat verbindingen die gegevens over de machines en apparaten verzamelen, een draadloos netwerk waarover de data wordt verzonden en een platform waarop alle relevante informatie wordt samengebracht.

 Voordelen Flash Smart Connect:

  • Optimalisatie van bedrijfsprocessen op basis van inzicht en overzicht.
  • Efficiënter beheer van het machinepark, met minder mensen.
  • Kostenverlaging door optimalisatie van preventief onderhoud.
  • Storingen sneller verhelpen.
  • Procesmanagement combineren met efficiënte communicatie.
  • Gemakkelijk uit te breiden.
  • Optioneel: volledig lokale installatie.

Not finished yet?

You may also find these posts interesting.